Groupon.nl + win een kortingsbon t.w.v. €20!


Heel eerlijk, wie houd er nu niet van korting?! Korting is altijd handig als je bijvoorbeeld net wat leuks op het oog hebt of je niet al te veel geld hebt. Daar speelt Groupon handig op in, want op de ze site vind je allerlei kortingen die je kunt gebruiken in steden die dicht bij jou in de buurt liggen. Klik vooral verder als je benieuwd bent en zo niet, scroll dan sowieso even naar beneden voor een leuke winactie met Groupon!

Op de website verschijnen iedere dag nieuwe deals die op een tijd staan. Zo heb je op dit moment (terwijl ik dit schrijf, wanneer het artikel online komt is deze deal al voorbij) bijvoorbeeld nog één dag en 10 uur om een kaartje (mét korting uiteraard, namelijk voor de helft van het geld!) voor het grote Sinterklaasfeest hier in Groningen te kopen.


Maar daarnaast verschijnen er ook iedere dag andere deals, zo is er voor ieder wat wils. Dit zijn de categorieën: wellness, beauty, shoppen, restaurants, diensten, gezondheid, reizen, vrije tijd en tickets. Ook al houdt de een van winkelen en de ander van reizen, je kunt voor beide terecht bij Groupon.  

Kijk dus voordat je ergens heen gaat eerst even op Groupon! Misschien vind je een kortingsbon die wel handig is om te gebruiken. De kortingsbonnen lopen bij Groupon tot 70% dus dat scheelt toch vaak een boel geld. Er zijn onder andere heel veel aanbiedingen voor vakanties en weekenden weg, waar je handig gebruik van kan maken.

Winnen!

Omdat ik heel enthousiast ben over alle kortingen bij Groupon, wil ik dat jullie ook mee kunnen genieten van een kortingsbon. Daarom verloot ik voor een van jullie, van Groupon, een kortingsbon van maar liefst €20! De kortingscode kan voor alle categorieën en deals gebruikt worden, en je mag ook zelf weten hoe vaak je 'm gebruikt. Als iets bijvoorbeeld €10 kost, dan heb je dus nog €10 over. De kortingscode is tot aan het eind van het jaar geld, dus hier moet je wel mee oppassen. Wat moet je doen om mee te doen? 

Het is heel simpel:
- Volg me op Bloglovin'
- Laat in je comment duidelijk weten of je meedoet en laat in het bestemde vakje je e-mail adres achter, zodat ik de winnares kan mailen 

En dat is het! Easy, right? Je kunt meedoen tot 4 december 2012, je hebt er dus precies twee weken voor! 

Wat vind jij van Groupon en doe je mee met de winactie? Ik ben benieuwd!