Sleek blush | Rose Gold

Als je het hebt over de blushes van Sleek, komt altijd Rose Gold naar voren. Het zou dé dupe zijn van NARS Orgasm. Nu heb ik die blush niet om te kunnen vergelijken, maar wel kan ik schrijven over wat ik van Rose Gold vind. Ik kocht de blush in Londen bij de Superdrug en nu heb ik genoeg tijd gehad om 'm te gebruiken. Benieuwd naar wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

Voordat ik deze blush kocht, had ik van Sleek al wel iets, namelijk een oogschaduw palette. Deze bevalt me erg goed, dus ik was ook wel benieuwd naar de andere producten! Aangezien ik zoveel van blushes houd, was het voor de hand liggend dat ik de populairste blush van Sleek wilde hebben, Rose Gold dus.

De verpakking van de blush is simpel, maar je kunt wel zien dat er goed over na is gedacht. Zo is het doosje mat, maar de letters zijn glanzend (als je dat zo zegt?). Ik vind wel dat het doosje wat moeilijk open te maken is. Hebben anderen die ook een blush van Sleek in bezit hebben hier ook last van?

Als je de blush opent, zie je naast de blush ook een spiegel. De spiegel kun je goed neerzetten, hij valt dus niet om als je de blush neerzet. Heel fijn! Je ziet het misschien niet 1 2 3 op de foto's, maar als je de blush in de zon houdt neigt de kleur meer naar een warme perzik kleur, maar uit de zon lijkt ie' meer roze. De blush heeft hele mooie gouden glitters, die je ook vooral in de zon héél mooi ziet.

Op de swatch zie je de prachtige gouden glans die de blush heeft. De blush lijkt op de swatch erg fel, maar hier zie je ook meerdere laagjes. Het is erg makkelijk om de blush op je wangen aan te brengen. Wanneer je 'm niet zo fel wil ga je lichtjes over je junkbeenderen heen, en wanneer je 'm juist wel feller wil, ga je er vaker over heen met je blush kwast.

Op de foto heb ik de blush erg lichtjes aangebracht, zodat je alleen wat lichtroze ziet en de mooie gouden glans. Ik denk dat deze blush iedereen mooi kan staan, juist omdat je zelf zo goed kan bepalen hoe fel je 'm wil en door de prachtige gouden shimmers. De blush is ook zowel heel goed draagbaar in de winter als in de zomer.

Al met al ben ik super blij met mijn nieuwe blush van Sleek! De kwaliteit van de blush is goed, hij blijft de hele dag goed zitten, je krijgt veel product voor je geld en hij is niet zo duur. De blush bevat 8 gram en kost € 5,95 bij Enchantra en de Miss Lipgloss Shop.

Wat vind jij van Rose Gold? En heb jij al iets van Sleek?