MardyMakeUpShop.nl: mijn wishlist!

Kenden jullie de webshop MardyMakeUpShop al? Vandaag wil ik het met jullie hier over hebben. Mardy Make Up Shop is een beautywebshop die zoals de naam al zegt, allemaal beauty spulletjes verkoopt. Je ziet dus vooral make-up, nagellak en gezichtsverzorgende producten op de webshop, maar ook andere niet - beauty gerelateerde spulletjes, zoals mobielhangers, kleine tasjes, haar accessoires en meer. Ik heb er eerder al eens wat besteld en die producten vond ik erg fijn. Daarom besloot ik om maar weer even een kijkje te nemen op de webshop, misschien waren er wel weer wat nieuwe dingetjes bijgekomen die ik graag wilde hebben...

...En die waren er! Ik maakte gelijk even een wishlist (zoals ik dat altijd doe) en die deel ik in dit artikel even met jullie. Het zijn niet veel spulletjes (het is een best 'bescheiden' wishlist), maar toch, het zijn wel heel leuke spulletjes!

De prijzen staan er al bij, maar toch wilde ik over elk product even aangeven waarom ik deze graag wil.

Ketting met klok €7,95) Ik zoek al een tijdje naar een mooie ketting met een klokje eraan die er ook wel wat 'vintage' uitziet. Vintage kettingen vind ik gewoon erg mooi, ik vind het wel wat hebben. Ik zag ook een schattige uilenketting met daarin ook een klok, maar omdat ik al een uilenketting heb, ben ik toch voor deze gegaan.

Nagelwiel €1) In de afbeelding staat één nagelwiel, maar als ik dit ga kopen, koop ik natuurlijk meerdere. Ik denk dat ik dan voor 4 nagelwielen ga. Een nagelwiel vind ik gewoon erg handig voor swatches of om eerst te kijken hoe het lakje eruitzie voordat ik het op mijn nagel ga swatchen, dus vandaar.

Dotting tools, per stuk €1,95) Dotting tools is ook zoiets. Ik kocht laatst al eentje van Essence, maar omdat hier maar één kant aanzit en de stipjes daardoor erg klein zijn, wil ik meerdere. Deze 4 lijken me erg fijn, omdat de punten verschillende diktes hebben en ik hier dus kleine én grote stippen mee kan zetten. Plus dat de kleurtjes van de dotting tools ook erg cute vind!

En dit was alles al... Zoals ik al zei een bescheiden wishlist, maar met elkaar kom ik toch zo op €19,75 en mét verzendkosten op €22,15. Leuk weetje: bij elke bestelling die je plaats krijg je er een gratis verassing bij! Is dat niet leuk?

Kende jij de webshop al (of niet) en heb je er al eens wat besteld? Zoniet, wat is jouw favoriete webshop?

Liefs, Myrthe.

15 opmerkingen:

  1. Leuke webshop, thanks for sharing!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke webshop en wishlist :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke wishlist xp

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is een hele leuke wishlist! De dottingtools hebben me wel erg nieuwsgierig gemaakt :) handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. MardyMakeUpShop vind ik ook heel leuk! Ooh, die ketting is leuk, die wil ik ook wel! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oh die ketting is leuk!
    alleen ik zou de dotting tools niet kopen daar, want op ebay heb je 5 precies dezelfde dotting tools voor rond de 2/3 euro. Moet je natuurlijk wel een betrouwbare verkoper zoeken maar ik zou ze daar bestellen, dan heb je er meteen 5 voor veel minder geld!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ziet er leuk uit! :D
    die ketting is echt geweldig!
    xoxo"sanne. www.diarywithoutaname.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @ Jennifer

    Bedankt voor de tip! Het is natuurlijk wel erg handig om ze dan via Ebay te bestellen, maar eigenlijk ben ik nog niet zo bekend met Ebay... Het lijkt me wel erg fijn, maar toch. Misschien binnenkort toch maar eens doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hmm, ja ziet er ook echt handig uit! Ik kende hem wel nog niet. En ik vind trouwens ook dat je prachtige nagels hebt (die nagellakjes van gisteren zijn zo leuk!!). ♥

    http://fashioncrushing.blogspot.com//
    (van nog enkele dagen terug ;d).

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @ Marie

    Dankjewel! Leuk om te lezen (:

    BeantwoordenVerwijderen
  11. is een hele leuke webshop en leveren echt super snel, ook zit er altijd een leuk kadootje bij, heel erg gaaf

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wat een superschattige dingetjes! ik wil ook alles hebben! ♥

    BeantwoordenVerwijderen