NOTD Catrice 030 Meet Me At Coral Island

Laatst kocht ik dit koraallakje, 030 Meet Me At Coral Island. Op de foto hierboven komt het niet heel mooi over, maar dit lakje is toch echt koraal. Vandaag laat ik de swatches zien!

030 Meet Me At Coral Island is (zoals ik al zei) een mooi fel koraallakje, die zeker geschikt is in de zomer. Maar ook in het najaar kun je 'm makkelijk dragen, met deze kleur wordt je namelijk gelijk vrolijk als je 'm ziet op iemands nagels. De verpakking vind ik zoals elk Catrice lakje lekker simpel, maar ook netjes en classy. Wat ik zo fijn aan de verpakking vind, is dat je er niet aan kan zien dat Catrice een budgetmerk is. Er zit 10 ml in het lakje, wat ik best veel vind voor de prijs. Maargoed, zo'n goede kijk heb ik daar ook niet op, ik maak toch nooit nagellakjes op haha. :P

Één laagje

De swatches! Ik heb heel veel rode, roze en koraalactige lakjes, maar deze springt daar best wel boven uit. Wat een prachtig lakje! Het lakje lakt ook erg fijn, maar dat heb ik met ieder Catrice lakje wel. Op de foto's hierboven kun je ook de kleur wat beter zien. Op de vorige foto's leek het lakje meer neigen naar roze, maar bij de swatches kun je toch wel goed zien dat dat niet zo is. Zoals je ziet dekt de lak ook gelijk al best goed in een laagje. De lak schijnt nog wel wat door, maar dit zie je niet heel goed.

Twee laagjes

Op de foto's hierboven zie je twee laagjes van Meet Me At Coral Island. En je kunt wel zien dat dit toch een stuk mooier is dan een laagje. De lak blijft bij mij best lang zitten, ongeveer 4 dagen (zelfs zonder topcoat, kun je nagaan! Ik was de topcoat vergeten, hihi). Dat vind ik best veel voor een Catrice lakje... Op de laatste foto van de foto's hierboven zie je op de achtergrond trouwens wat lakjes staan en een bak met water. Ik heb namelijk water marble nails gemaakt, en als onderlak heb ik Meet Me At Coral Island gebruikt. Binnenkort komt een How To online over hoe ik dit heb gemaakt...

Wat vinden jullie van dit koraalkleurtje en heb jij 'm misschien zelf ook wel? Zoniet, wat is jouw favoriete kleurtje van Catrice/ander merk?

Liefs, Myrthe. 

17 opmerkingen:

 1. Die moet ik nogsteeds kopen maar telkens komt het er niet van. Maar ik vind de kleur echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze vind ik echt heel mooi, mocht ik weer bij de kruidvat zijn dan ga ik hem zeker halen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur, die wil ik ook wel. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooi kleur zeg! Super leuk!

  Willen jullie AJB even stemmen?
  http://www.rtl.nl/reality/hollandsnexttopmodel/actie/#inzending/5055/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is een prachtig kleurtje en ook mijn favoriete Catrice lakje! Ik heb mijn flesje al voor de helft leeg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh waauw, mooie kleur!
  Ik ben echt jaloers op jouw nagels, main die zijn lang:O

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb dit lakje ook :) Ik vind ook zo'n mooi kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, supermooi! En ik ben trouwens van plan om jouw nagels te stelen, ze zijn gewoon perfect 0.o Dus als jij over een tijdje kortere, geen perfecte nagels meer hebt, weet je wie erachter zit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Fashionforyouand me

  Haha, dankjewel! Ik doe er eigenlijk niet zo veel mee, dus ik denk dat ik er gewoon veel geluk mee heb (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Jenny

  Haha, alvast handig om te weten.. Ik hou je in de gaten! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Deb

  Ja, dat snap ik wel! Het is echt een prachtig kleurtje, ik heb 'm nu ook al meerrdere keren gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen