Personal: Ik wil een OPI lakje!

Het is een feit: Ik wil een OPI lakje! Ik heb er eigenlijk nog nooit eerder over geschreven (behalve bij de LE van The Muppets), maar toch zit ik er al een tijdje over na te denken. OPI lakjes zijn erg duur en dat is ook de grootste reden waarom ik nog geen OPI lakje in mijn bezit heb of er over heb geschreven. Voor OPI lakjes heb ik eigenlijk maar één woord en dat is prachtig. Ik vind OPI lakjes gewoon zo mooi ogen, je staat gewoon heel snel te zwijmelen bij het schap bij de D&A of Douglas...

Oké, een OPI lakje dus. Maar welke dan en waarom? Nou, dat zou ik je laten zien... in mijn OPI must-have wishlist!

 Welk lakje staat er in mijn wishlist en waarom?

De eerste drie lakjes komen uit de OPI LE Touring American Collection.

1: OPI I Eat Mainely Lobster) Je kunt het niet zo heel goed zien op de foto, maar in dit lakje hele kleine glitters, die zie je trouwens ook in nagellakje 2 en 3. Dit vind ik echt heel mooi, het voegt echt iets toe, die glitters. Ik hou de laatste tijd erg van koraal, ook een reden waarom ik dit lakje er bij heb gezet.

2: OPI Are We There Yet?) Are We There Yet? Is een kleur die helemaal 'in' is in het najaar. De kleur ligt ergens tussen peach, koraal en oranje en bevat een mooie, subtiele shimmer net zoals bij I Eat Mainely Lobster.

3: OPI My Adress Is Hollywood) My Adress Is Hollywood is echt zo'n barbieroze achtig kleurtje op het eerste gezicht. Maar als je beter kijkt zie je toch wel meer dan dat. Ook My Adress Is Hollywood bevat een lichte shimmer en daardoor kan ik er wel de hele dag naar blijven kijken. Love it!

De laatste drie lakjes komen uit de OPI LE The Muppets.

4: OPI Divine Swine) De volgende 3 lakjes zijn allemaal favorieten van mij van The Muppets LE die nog niet in de winkels ligt. Ook is bij deze LE nog niet zeker of ie ook naar Nederland komt, I hope so! Divine Swine is een erg mooie paarse glitterlak die je met een paar laagjes gewoon op je nagels kunt dragen, maar ik denk dat het ook wel erg mooi is om 'm over een andere effen lak te doen...

5: OPI Warm And Fozzie) Dit lakje heeft wel wat metallics en dat vind ik toch echt wel heel mooi. Ik ben meestal niet zo fan van metallic nagellak kleurtjes, maar deze vind ik echt prachtig. De nagellak bevat ook (wat je natuurlijk ook al had gezien) veel shimmers, wat het denk ik veel mooier maakt dan zonder glitters. Ik heb ook al een paar swatches gezien en die vond ik ook erg mooi. Dus als ik deze koop heb ik straks én een lakje van OPI (!) en een mooie herfstkleur.

6: OPI Rainbow Connection) Dit lakje zag je ook al voorbijkomen bij mijn 'favorieten' in dit artikel, en ook had je 'm misschien al gezien in de rechterzijkolom als 'musthave'. Want, een musthave, dat is ie zeker! Net zoals bij Divine Swine kun je dit lakje gewoon dragen zonder een lak eronder, maar dat kan natuurlijk ook wél met een lak eronder. De naam bij dit lakje vind ik ook helemaal kloppen, al die mooie kleurtjes bij elkaar komt echt tot een regenboog effect, wauwie!

Oh, en, OPI lakjes kosten per stuk €13,95 (slik!).

Ik vind het echt moeilijk om te kiezen welk lakje ik wil. Ik heb expres kleuren gekozen die ik nog niet echt heb, want als ik een OPI lakje koop, wil ik natuurlijk wel een 'speciaal' lakje kopen en niet een die ik al heb of echt een basic kleur die je ook veel goedkoper kunt krijgen. Ik ben benieuwd welke jullie het mooist vinden of welk lakje jullie mij aanraden. Heb je net zoals mij ook nog geen OPI lakje, dan ben ik heel erg benieuwd wat jouw favoriete lakje is. Brand maar los!

Liefs, Myrthe.

17 opmerkingen:

  1. ik vind 6 erg mooi maar van o.p.i zou ik ook een crackle lakje willen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de zwarte crack en die is echt onwijs goed en fijn :D Maar inderdaad de prijs is wat minder.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb twee lakken van opi, ik moet eerlijk bekennen dat ik ze vrij weinig gebruik.
    Ik vind dat chinaglaze bijvoorbeeld veel fijner lakt en meer kleurkeuze heeft.
    Wel vind ik warm and fozzie er erg mooi uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze zijn inderdaad heel erg prijzig. Maar oowh zo mooi.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind deze nagellakjes echt super!
    Misschien een beetje duur maar ze zijn hun prijs echt wel waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie lakjes. Wil ook al heel lang een opi lakje maar weet niet waar te kopen in real life of op internet.

    groetjes van
    dailylovebeauty
    http://dailylovebeauty.blogspot.com/

    ps: doe je mee aan mijn winactie?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De opi lakjes zijn inderdaad echt heel maar. Maar ik vind voor nagellak hun prijs eigenlijk te duur, daarom koop ik ze nooit.
    Die 3e is echt heeeel mooi, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @ Ellen

    OPI lakjes zijn bij sommige fillialen als D&A en Douglas te koop. Online weet ik zo niet, maar er zijn wel een aantal beautywebshops in nederland die OPI lakjes verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind het echt leuke kleurtjes! Ik vind OPI ook een super goed en leuk merk, maar zo duur!!! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oooh, die laatste vind ik echt heel mooi! Dat kun je gemakkelijk overal over heen doen, maakt het toch weer wat specialer. Erg leuk. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb nog maar een OPI lakje, maar dat is eigenlijk van men moeder. Ik zou er zelf denk ik nooit eentje kopen omdat ik ze inderdaad ook heel erg duur vind.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik begrijp je voledig, dat je een OPI lakje wilt!! (kwil er namelijk zelf ook graag één, maar ik vind er nergens in de winkel)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ik wil ook echt graag een OPI lakje.. maar ze zijn zo duur, ik vraag er misschien wel eentje voor mijn verjaardag van m'n zus of zo!
    En die laatste is echt mooi! ik zou alleen de swatches afwachten.. het is wel OPI maar tsja het blijft een glitterlak en soms moet je wel 39 laagjes aanbrengen voor je de glitters echt ziet. en zelf zou ik bubble bath kopen, die staat niet bij je top 6 maar die is echt heel mooi roze! google maar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. @ Jennifer

    Ja klopt, daar ben ik ook wel benieuwd naar bij dit glitterlakje. Maar ookal dekt ie niet zo goed, dan vind ik 'm alsnog erg mooi over een ander lakje heen! Ik heb gelijk even op Google gekeken, wauw wat een prachtig lakje! Heel simpel en nude, maar oh zo mooi! <3

    BeantwoordenVerwijderen