Lifestyle: what to do op Valentijnsdag?

Jullie hebben al 2 artikels kunnen lezen over Valentijnsdag, maar ook vandaag wil ik er nog een artikel aan wijden, want: het is vandaag Valentijnsdag! In dit artikel vind je wat tips die je kunt doen vandaag, want ook zonder vriendje of vriendin kun je je prima vermaken deze dag. Lees maar mee!


#1: Op Valentijnsdag hoef je helemaal niet iets heel speciaals of groots te doen. Het kan ook gewoon lekker simpel: lekkere dingen maken met je geliefden (en daar onder kun je je vriendje of vriendin verstaan, maar het kan ook gewoon met je vriendinnen of vrienden). Je kunt bijvoorbeeld ´love cookies´ maken (koekjes in de vorm van een hart) of cupcakes maken en versieren met eetbare hartjes. Ik zeg nu maar wat, maar wat je kunt gaan maken kan je allemaal zelf verzinnen! Er staan genoeg recepten op het internet. ;)#2: Ga gezellig picnicken! Dit is misschien niet heel verstandig met dit weer, maar je kunt het altijd nog binnen gezellig maken. Blijf lekker thuis en ga lekker koken wanneer je vervolgens gezellig met je vriendinnen of vrienden wat gaat eten. Kleed alles heel mooi aan, met een mooi tafelkleed en gezellige kaarsjes + versieringen, zodat er een heel romantische sfeer hangt. Supergezellig toch, of niet?


#3: Nu het de laatste tijd zo veel heeft gevroren, kun je met Valentijnsdag natuurlijk ook schaatsen! Nu kan het nog, over een maand vast niet meer... Plus dat het ook nog eens supergezellig is om te doen samen met meer mensen, om vervolgens nog een kopje warme chocolademelk met slagroom te drinken...#4: Na een lange dag na school/werk is er een grote kans dat je op Valentijnsdag niet zo veel zin hebt om ook nog te gaan koken, dus het is ook erg gezellig om op Valentijnsdag naar een restaurant te gaan. Soms is een restaurant op Valentijnsdag wat romantischer aangekleed, dus des te meer reden om wat te gaan eten in een restaurant.#5: Ga naar buiten en ga mooie foto´s maken van de sneeuw in een ´Valentijns´ thema. Hoe meer sneeuw er ligt, hoe beter, zo kun je bijvoorbeeld een hartje maken zoals hierboven, maar ook kun je bokeh foto´s maken, oftewel foto´s maken van lampjes. Dit kun je bijvoorbeeld ook in de sneeuw doen, voor een nog mooier effect. Ik kan nu wel alles gaan uitleggen over hoe dit moet, maar Josephine van Oohlarouge heeft hier een tijdje geleden ook een how to van gedaan, hier kun je die how to lezen. 

Tot zover de ideeën van mij voor Valentijnsdag, ik hoop dat jullie hier wat aan hebben! Heb je zelf nog ideeën voor vandaag, Valentijnsdag, laat het dan graag achter in de comments. En, wat ga jij vandaag doen met Valentijnsdag of doe je er niet aan?

Liefs, Myrthe.