Leuke webshop | Lana's Sieraden

Laatst ontdekte ik een erg leuke webshop: Lana's Sieraden! De webshop bestaat nog niet eens zo heel erg lang, maar verkoopt echt prachtige sieraden voor een klein prijsje. Daarnaast kun je op de webshop ook nog een 'blog' bijgehouden waar je alle nieuwtjes kunt lezen en allerlei leuke setjes kunt zien om inspiratie op te doen. Ook zie je daar het eerst wanneer er nieuwe sieraden binnen zijn, zo is er laatst de nieuwe lentecollectie binnen gekomen met heel leuke items, dus neem zeker even een kijkje...

De lay-out van Lana's Sieraden vind ik leuk: best simpel, maar toch overzichtelijk en er zijn mooie kleuren- en lettertypes gebruikt. Gewoon trendy én van deze tijd ;). Hieronder laat ik een paar favorieten zien van de webshop. En, dat zijn er veel!

1: Armband ''Strass Steentjes'' - €4,95
2: Two Finger Ring ''Snor Zwart''
- €5,95
3: Ketting ''Snor'' - €5,95
4: Ketting ''Groene Appel'' - €7,95
5: Armband ''Parel Zwaluw'' - €8,95
6: Oorbellen ''Veertjes'' - €6,95
7: Ring ''Uil Zilver'' - €6,95
8: Ketting ''Antieke Spiegel'' - €9,95
9: Ketting ''Camera'' - €7,95

Er zitten hele originele (en unieke!) sieraden bij, zoals je kunt zien. O.a. de ketting met de groene appel vind ik supertof, die heb ik nog nooit eerder gezien. Ook de snorren ketting- en ring blijven favoriet, die zijn beide zo mooi! En de rest vind ik gewoon ook erg mooi, haha. :)

Kende jij Lana's Sieraden al en wat vind jij van de sieraden?