Mijn verjaardagswishlist!

Het duurt niet zo lang meer dat ik jarig ben, dus daarom ben ik alvast begonnen met het maken van mijn wishlist. Ik weet stiekem al heel goed wat ik wil (een iPod) en aangezien dat al best veel geld kost en ik daarom ook voornamelijk geld vraag, denk ik niet dat ik daarnaast nog veel cadeautjes krijg. Hopen en wensen kan natuurlijk altijd, maar ik denk dat toch de meeste dingen die op mijn wishlist staan niet uitkomen, haha... Kijk maar mee!

 • 1. Beautyblender (Boozyshop) - Ik wil zo graag een beautyblender! Ik heb al zoveels goedgehoord over dit ei (haha) dat ook ik 'm wel heel graag wil testen.
 • 2. Mobielhoesjes - Omdat ik van mijn verjaardagsgeld heel graag een iPod wil kopen, wil ik er ook gelijk een hoesje bij kopen. Om te voorkomen dat er krasjes en zo opkomen natuurlijk, maar ook omdat het natuurlijk een mooier effect geeft. Ik weet nog niet echt voor welk hoesje ik ga, er zijn zo veel verschillende leuke hoesjes verkrijgbaar! Hebben jullie nog een leuk idee?
 • 3. iPod - Wat ik wel het állergraagst voor mijn verjaardag wil, is een iPod! Deze wil ik al zó lang, en ik hoop 'm met mijn verjaardagsgeld eindelijk te kunnen kopen. Met een iPod kun je zoveel, en het belangrijkste vind ik wel internetten. Zo kan ik tussendoor ook even blogs bekijken (en meer natuurlijk). ;)
 • 4. NYC Lavender Cupcake - Uit de voorjaarscollectie van NYC heb ik al twee lakjes (het mintkleurtje en het roze kleurtje), maar ook wil ik het lila kleurtje daar nog aan toevoegen. Eerst vond ik het lakje niet zo speciaal en lila ook niet helemaal de kleur voor mij, maar toch ben ik van gedachten veranderd na de prachtige swatches te zien van Lavender Cupcake.
 • 5. Essie Olé, Caliente - In de voorjaarscollectie van Essie zitten heel veel mooie lentelakjes, o.a. ook dit mooie rode lakje. In de collage komt de kleur niet heel goed overheen, maar als je even gaat googlen kun je de kleur beter zien. Essie is binnenkort ook verkrijgbaar bij de Etos, dus ik hoop dit lakje binnenkort te kunnen bemachtigen...
 • 6 en 7. Catrice Million Effects lakjes - Ook Catrice kwam laatst met een nieuwe collectie: de Million Effects lijn! Hier zitten allemaal verschillende leuke lakjes in met een grappig effect erin.
 • 8. Geld - Geld is natuurlijk altijd goed!
 • 9. Burgundy Vans - Dit gaat 'm vast en zeker niet worden, maar burgundy vans is wel één van de dingen die hoog op mijn wishlist staat, want ik vind ze zó leuk!
 • 10. Ciaté nude lakje - Ik ben even kwijt hoe dit lakje ook al weer heette, maar sowieso vind ik Ciaté een prachtig nagellakmerk. En daarom zou ik het ook niet erg vinden om een lakje ervan te krijgen ;)
 • 11. Ketting met fotocamera - De laatste tijd zie ik heel veel fashionbloggers die dit leuke kettinkje met fotocamera eraan, in bezit hebben. Ik vind 'm echt heel tof en ook heb ik het idee dat het echt iets toevoegt aan je outfit..
 • 12. Stippling brush (ELF) - Deze stippling brush zag ik een tijdje geleden op Elf, en deze wil ik echt heel graag hebben! Ik ben heel erg benieuwd hoe zo'n kwast werkt, want ik heb er zo veel positieve reviews over gelezen..
En dit was mijn verjaardagswishlist! Hij is echt heel groot en er staat superveel op, maar ik hoop sowieso dat ik van mijn verjaardagsgeld een iPod kan kopen met hoesje, en dan ben ik al tevreden :)

Wat staat er momenteel bij jullie op jullie wishlist?

  1 opmerking:

  1. Ik hoop dat je straks wat dingetjes van je wishlist kan afstrepen! Leuke items

   BeantwoordenVerwijderen