Stylepages: Oranje (speciaal voor het EK!)


Gisteren begon het EK al met de eerste wedstrijden en vanavond moet ook Nederland er tegen aan. Met het EK moeten we er natuurlijk wel allemaal bijpassend oranje bij lopen, maar hoe doen we dat en met welk item? Ook ik wist niet zo goed hoe ik mijn oranje blouse (en/of andere oranje items) moest combineren, want oranje is nou eenmaal een aardig felle kleur. Dit inspireerde mij voor een artikel, want er zitten vast en zeker nog veel meer mensen met dit probleem. Oranje is niet alleen de kleur van Nederland, ook is/wordt oranje dit jaar een grote trendkleur, dus deze stylepages zijn niet alleen maar voor het EK, ook daarnaast! In ieder geval, kijk maar snel mee op de volgende pagina naar de stylepages die ik maakte...


Setje 1 is perfect voor een avond uit, je ziet een mooi jurkje van Nelly.com met daarbij de bijpassende oranje sieraden- en schoenen. Je kunt gaan (zoals in deze stylepage) voor sleehakken, maar die kun je ook weglaten en daar bijvoorbeeld platte schoentjes voor kiezen, als je dat liever wilt. Ga voor een lekker felle oranje lipstick, die maakt de outfit helemaal af!

Het tweede setje is lekker simpel en comfortabel, perfect om de hele dag in door te brengen. Shorts doen het natuurlijk altijd goed, ze zitten lekker en staan al snel leuk bij een outfit. De short heb ik gecombineerd met een leuke top met wat kleine oranje details, zodat het in totaal niet te druk wordt. Ik heb voor oranje sandaaltjes gekozen, wat ik er ook wel weer bij vind passen. Deze outfit is voor nu nog wel wat te koud, maar wie weet wordt het volgende week weer wat warmer?
Een assymetrische rok mag in een van deze stylepages echt niet ontbreken, dus maakte ik daar ook een bijpassende outfit mee. Ik zag de outfit van Lauren Conrad en omdat ik vind dat ze hierbij haar oranje rok heel erg leuk heeftt gecombineerd, heb ik dat een beetje nagedaan. Ik vind dit echt een geslaagde outfit, de bruine riem maakt de combinatie tussen de zwarte top en zalmroze rok veel mooier. Bij deze outfit ben ik voor normale zwarte flatjes gegaan, lekker simpel en ook zitten ze heerlijk.
In deze outfit heb ik het 'belangrijkste' item, de jumpsuit, vrij neutraal gejouden, zonder oranje details. Dit heb ik gedaan, omdat de rest van de kledingitems- en sieraden wel erg oranje zijn en het is anders al snel te druk werdt. Zelf vind ik de oranje blouse (zonder mouwen!) heel erg tof, het maakt de jumpsuit toch wat mooier, en met warm weer heb je het toch niet warm met de blouse. En je ziet wederom platte schoentjes, hier sandaaltjes omdat ik dat gewoon leuker bij de outfit vond passen. Je kunt ook gaan voor sleehakken (of andere hakken/schoenen) bij deze outfit, maar ik vind persoonlijk zulke sandaaltjes het mooiste staan.

Dit waren de stylepages alweer! Ik kreeg veel complimeten op het artikel met de ombre stylepages en daarom wilde ik dit wel graag nog een keer doen, alleen met een ander thema dus. Hopelijk vonden jullie de setjes/outfit leuk, ik ben benieuwd!

Wat gaan jullie dragen met het EK? En denk jij dat Nederland gaat winnen? Ik ben benieuwd!