Personal: back to school

Even dit korte persoonlijke artikeltje tussendoor om te vertellen dat ik vanaf vandaag weer naar school moet, HUILEN. Oké, dat is niet helemaal waar want ik heb een hele leuke én lange vakantie gehad, misschien wel zo lang dat ik ook wel een beetje zin heb in school (een héél klein beetje). Ik ga dit jaar naar 4 Havo en hoewel ik nog niets snap van mijn rooster (dit is het eerste jaar dat ik in verschillende klassen zit door mijn profielkeuze), denk ik dat het allemaal wel goed komt.

Leuk om te weten dat je weer naar school gaat, maar wat moet ik hier mee? Hoor ik jullie denken. Ik heb geen idee hoe het zit met huiswerk en toetsen dit jaar dus ik weet ook niet hoeveel tijd ik zal gaan hebben voor mijn blog. School gaat natuurlijk voor, dus nu ik weer naar school moet komt er weer óm de dag een artikel online en niet élke dag, zoals dat in de vakantie was. Hier baal ik zelf heel erg van, want ik wil het liefst elke dag een artikel online hebben, maar uit vorige jaren weet ik dat dit een goede beslissing is. Ik kan niet goed een artikel voorschrijven voor de volgende dag (en dat dan elke dag). Als ik naar school ga moet ik in het weekend artikels voorschrijven, want dit werkt voor mij het beste.

Bron: Weheartit

Maar als ik het wat minder druk heb met school, probeer ik er wel voor te zorgen dat er wat vaker een artikel online staat dan om de dag. Maar dan krijgen jullie dat natuurlijk wel te weten. Hieronder vinden jullie nog een link naar het artikel waarin ik mijn schoolspullen van 2013/2014 laat zien, de back to school tag die ik deed en het back to school filmpje die ik laatst maakte met mijn tweelingzusje, mochten jullie die nog niet gezien hebben.

- Hema buys: schoolspullen 2013/2014
- Back to School tag 

Back to School outfits 2013/2014:


Wanneer moe(s)t jij weer naar school/werk?