Mini shoplog

Al meerdere keren heb ik gezegd dat ik nu echt moet sparen voor Cambridge, maar soms heb je toch wat nodig. Zo had ik een verjaardagsfeestje van een vriendin en waren er wat dingen op, dus daarvoor moest ik even naar de stad. Ik vind dat ik me nog aardig goed heb ingehouden, dus ik ben blij! Kijk je mee naar mijn geshopte spulletjes?

Naast dit kocht ik ook nog een woordenboek Nederlands - Engels en wattenschijfjes, maar aangezien dit nou niet bepaald interessant is, heb ik die niet op de foto gezet, naast de cadeautjes die ik kocht voor een vriendin.

Eigenlijk speel ik nu vals, want dit boek heb ik niet zelf gekocht, maar gekregen voor mijn rapport van mijn ouders. Zoals jullie al weten heb ik dit speciale boek van The Hunger Games al van de tweede film, maar ik had 'm nog niet van de eerste film! In dit boek staan heel veel foto's (denk aan postproductie schetsen voor de film, behind the scenes foto's en meer) en informatie achter het boek en de film. Zo staat er onder andere in hoe Suzanne Collins, de schrijver van The Hunger Games, op het idee is gekomen om hierover te schrijven en hoe het uiteindelijk tot een film kwam. Heel interessant en super om te lezen, zeker als echte tribuut (Hunger Games fan)! Dit boek kun je vinden op bol.com voor €15,99.

Bij de Kruidvat kocht ik twee producten waar ik erg benieuwd naar was (maar die ik ook erg nodig had). Als eerst deze dagcrème. Mijn andere dagcrème was op, en aangezien ik hier positieve reviews over had gelezen, nam ik deze mee. De dagcrème koste me maar €1,89.

Daarnaast kocht ik een heat protector van Kruidvat eigen merk. Als ik mijn haar ga stijlen/krullen kan ik nog best wel slordig zijn hiermee, dus daarom heb ik deze aangeschaft. Ik ben heel benieuwd of ie' fijn is! Deze kost €2,39.

Bij Nicole zag ik laatst een hele leuke budgettip: HEMA notitieboekjes voor maar €1,50! Toen ik deze twee kleine notitieboekjes zag liggen voor samen maar €1,50 (dus per stuk maar €0,75) kon ik ze echt niet laten liggen. Ik vind het zo handig aan deze boekjes dat ze een ringband hebben en daarom open blijven liggen op tafel.
Vorig jaar met de Avondvierdaagse kreeg ik van mijn moeder een €5 cadeaubon voor Bijou Brigitte. Ik was er al meerdere keren geweest, maar steeds kon ik niets leuk vinden. Tot laatst, ik kon ineens heel veel mooie kettingen vinden! Ik twijfelde heel erg, maar uiteindelijk ging ik voor deze aztec ketting, omdat ie' bij bijna elke outfit wel te combineren valt en ook nog eens heel leuk is. De ketting kost  €9,95 maar door mijn cadeaubon nog maar €4,95.

Wat is jouw laatste aankoop?