Current summer wannahaves

Nu het bijna zomer is, zie ik veel te veel leuke zomer items die ik wil hebben. En dit warme weer van nu gecombineerd met dat ik moet leren voor de tentamenweek die er aankomt, helpt daar ook niet echt bij. Ik maakte een collage met alle items die ik op dit moment zou willen hebben en deze deel ik natuurlijk graag met jullie!

1) Pull and Bear 2) Pull and Bear 3) Forever 21 4) H&M 5) Forever 21 6) Forever 21 7) Bol.com 8) New Look 9) Bershka 10) Miniinthebox.com 

Zeg nou zelf, als je al deze items ziet moet je toch aan de zomer denken?! Ik ben er gek op! Ik vind vooral de accessoires van Forever 21 héél mooi, ik wist niet dat ze zulke prachtige sieraden hadden. Vooral nummer drie vind ik heel mooi. Crop tops zijn in de zomer natuurlijk niet te ontbreken, en eentje met streepjes staat al lang op mijn wishlist. En de CD met de liedjes van The Fault in Our Stars staat er ook bij op, want ik vind alle liedjes echt geweldig. Ik ben echt aan het aftellen tot de film uitkomt (in Nederland), nog 32 dagen. :) 

Wat staat op nog op jouw wishlist voor de zomer?