Mijn favoriete outfits van Kylie Jenner

Een tijdje geleden deelde ik al mijn liefde voor de kledingstijl van Behati Prinsloo en vandaag is iemand anders aan de beurt: Kylie Jenner! Kylie kennen jullie vast allemaal wel. Als stiefzusje van Kim, Khloé & Kourtney staat ze al vanaf haar geboorte in de spotlight. Ik volg alle outfits van de Kardashian zusjes, maar er is er voor mij toch een die er altijd uitspringt: Kylie!

Kylie is nog maar twee maanden zeventien, maar ze ziet er (naar mijn mening) veel ouder uit. Niet alleen haar make-up zit altijd perfect, ook haar haar en kleding ziet er altijd tip-top uit. Haar kleding stijl is stoer, maar ook simpel. Ik ben zelf altijd fan van deze combinatie, dus het kan natuurlijk niet anders dan dat ik Kylie's stijl geweldig vind! Ik heb een boel outfits van Kylie verzameld die ik zelf erg leuk vind, kijk maar mee!
[#1] Kylie draagt heel vaak zwarte laarzen. Vaak met een hak, maar niet altijd. De laarzen zijn net iets hoger dan enkellaarzen. Hier combineert ze de laarzen met een destroyed jeans en een leuke blouse, precies hetzelfde als haar zus Khloé.

 [#2] Ik vind het moeilijk om te kiezen, maar deze outfit zit zeker bij mijn top drie van leukste outfits. Het is een outfit die ik zelf ook zo zou kunnen dragen, alleen dan met andere zwarte schoenen.

[#3] Deze outfit is misschien wel de simpelste outfit van allen, maar het staat haar zó leuk! Ik denk dat als ik zo'n lang, losvallend shirt draag ik er gelijk heel gek uitzie, maar bij Kylie staat het juist geweldig. Verder draagt ze zwarte chelsea boots, die ik ook erg tof vind.

[#4] Dit is een wat nettere outfit dan de outfits die je net zag. Pastel is de kleur van dit najaar, en daar doet Kylie natuurlijk aan mee met deze gave broek. Ze zorgt er met de witte T-shirt voor dat de broek de eyecatcher van de outfit is.

[#5] Ja, dit is weer een outfit hoe we Kylie kennen! Een leren broek kan niet iedereen hebben, maar bij Kylie vind ik 'm erg leuk staan. Het grijze T-shirt past er ook goed bij!

[#6] Ik weet niet precies wat voor soort rok het is, maar ik vind 'm heel gaaf. Als je een rok draagt is je outfit vaak wat schattiger, maar Kylie maakt de outfit juist super stoer door de rok te combineren met een biker jacket en zwarte laarsjes.

[#7] Deze outfit lijkt niet zo bijzonder, maar ik vind 'm geweldig! Oh, en ik ben verliefd op de laarzen en de hoed van Kylie.

[#8] Deze outfit ga ik zeker onthouden voor mezelf, want ik vind de blazer zo leuk staan bij de spijkershorts. Op de een of andere manier weet Kylie een casual outfit altijd chiquer te maken, door er een classy item bij/over te dragen, in dit geval dus de blazer.

[#9] Ik ben zelf geen fan van crop tops met een lage broek eronder, maar Kylie kan het prima hebben. Een streepjestop vind ik wel erg leuk, al helemaal in combinatie met zulke jeans! Ook de knot van Kylie vind ik goed bij de outfit passen, ik denk dat als ze haar haar los had gehouden het net wat te veel werd bij de outfit.

[#10] Als je vliegt ga je meestal voor je meest comfy outfit, maar dat kent Kylie niet. Hoewel de broek ook wel een legging kan zijn, is de outfit alsnog zo fashionable als wat.

[#11] En dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste outfit. Het strakke jurkje is netjes, maar Kylie kennende heeft de outfit natuurlijk stoerder gemaakt, door de spijkerjas en de zwarte (hoge) All Stars.

Wat vind jij van Kylie's stijl & welke outfit vind jij het leukst?