Things to look forward to [#2]

Nu ik in mijn examenjaar zit, heb ik het erg druk met school. Dat is ook de reden waarom er de laatste tijd wat minder blogposts online kwamen. Maar, gelukkig heb ik wel veel leuke dingen om naar uit te kijken! Lees maar mee..


  • 19 november - dat is over drie dagen al, aaah! Op 19 november komt EINDELIJK Mockingjay Part I in de bioscoop in Europa. Hier heb ik als grootste fan al bijna één jaar op gewacht, dus ik kan echt niet wachten tot die drie dagen om zijn. 
  • 29 november - één week later ga ik naar een show van mijn favoriete cabaretier: Richard Groenendijk! Zijn show heet 'Met de mantel der liefde'. Ik vind de humor van Richard Groenendijk echt hilarisch, dus ik kan niet wachten om een show van hem in het echt te zien. 
  • 21 december - deze datum staat nog niet helemaal vast, maar sowieso ergens in december ga ik Sinterkerst vieren met vriendinnen! Dit deden we vorig jaar ook en het was zó gezellig. We trekken altijd lootjes en kopen dan cadeautjes voor elkaar. Ook neemt iedereen altijd wat eten mee. 
  • 22 december - gelijk een dag later ga ik weer Kerst vieren, maar dan met bloggers! Ook hierbij gaan we lootjes trekken. Het is té lang geleden dat ik naar een bloggersmeeting ben geweest, dus ik heb heel veel zin om ze weer te zien!
  • 21 juni - en dan ineens een grote stap naar 21 juni. Op deze dag ga ik namelijk naar Taylor Swift! Mijn zusje is de grootste fan van Taylor Swift, dus ze zou en moest hierheen. Ik ben niet een enorme fan van Taylor, maar ik vind haar nieuwe album '1989' helemaal geweldig, dus ik ben heel blij dat ik naar de 1989 Tour ga! Naast mijn zusje gaan ook nog twee vriendinnen mee.
Waar kijk jij momenteel naar uit?