DIY's to do

Hieronder zet ik alle DIY's neer die ik ooit (ooit) nog een keer wil maken. Als ik een leuke DIY tegenkom, zet ik 'm gelijk hierbij zodat ik 'm ook niet meer vergeet. Dus dit is niet alleen voor jullie leuk om naar te kijken en ideeën te krijgen, maar ook voor mij is het erg handig!

Als ik een DIY heb gedaan (en het is goed gelukt) haal ik 'm weg. Zo blijft het ook overzichtelijk!


DIY 1 / PATTERN ON THE POCKET - De foto hierboven is niet precies wat ik zocht, maar een van de enige met zo'n printje op de broekzak. De laatste tijd zie ik veel van deze shorts (ook wel met lange broeken) waarbij er op één van de broekzakken achterop een printje zit, zoals de Amerikaanse vlag- of een bloemetjesprint. How cute! Wel veel shorts bij dit DIY artikel zeg, poeh!


DIY 2 / STUDDED COLLAR - Al een tijdje ben ik helemaal verliefd op zulke (sheer) blouses met op de kraag studs. Jessy en ik zochten ons laatst al helemaal rot naar een redelijke goedkope variant, maar die konden we jammer genoeg niet echt vinden, balen! Daarom leek het me wel tof om het zelf te maken, nu alleen nog de studs, en (misschien) een goedkope blouse...


DIY 3 / GEKLEURD ZOUT IN EEN POTJE - Een tijdje geleden zag ik deze DIY op de blog van Marieke, waarmee je met verschillende kleuren stoepkrijt en zout dit effect zoals de foto hierboven kunt krijgen. Heel leuk, en het staat ook nog eens hartstikke vrolijk! Klik hier om het hele artikel te lezen.  


DIY 4 / BAKING BEAUTIFUL CUPCAKES - Hele mooie cupcakes maken, ja! Ik maak wel eens cupcakes en dan ook met frosting, maar meestal worden deze niet zo mooi en smaken ze beter dan dat ze eruit zien. Ik zou daarom wel eens hele mooie cupcakes willen maken! Ze gaan nooit zo mooi worden als hierboven, maar proberen kan natuurlijk nooit kwaad...


DIY 5 / VAN EEN MILKSHAKE BEKER EEN KWASTEN 'BEKER' MAKEN - Jullie kennen vast wel die Starbucks bekers, die ook door velen worden gebruikt om hun kwasten in te doen. Dit idee inspireerde mij om ook een kwasten 'beker' te maken, maar dan anders. Als ik een keer een milkshake of wat dan ook heb gedronken, de beker bewaren en 'm dan beplakken met allemaal kranten- en vooral tijdschriften knipsels. Lekker vrolijk en ook nog eens hartstikke handig!

Aantal DIY's gedaan: 8/12