H&M Summer Nails review

Vandaag een groot review over het nagelsetje van H&M die ik op vakantie kocht (zie vakantieshoplog): H&M Summer Nails.  Ook al laat het weer niet echt zomerweer zien, ik wilde dit setje nog wel even reviewen voordat de zomer voorbij is. Dit is een nagelsetje bestaande uit 4 zomerse kleurtjes voor maar €3,95! Dit betekent dat je voor één nagellakje nog geen 1 euro betaald (!), heel erg goedkoop dus. Nouja, laat ik maar snel beginnen, want er staan nog veel foto’s op jullie te wachten!


Coral (helemaal rechts) is zoals de naam al zegt een mooi koraalkleurtje. Koraal is / was deze zomer helemaal hot, en dat zou vast in het najaar nog wel even zou blijven. Deze lakt makkelijk en dekt in twee lagen. Kortom gewoon een heel fijn lakje!

Op de foto hierboven zie je de kleurtjes (van links naar rechts): Mint Green, Light Blue, Light Yellow en Coral.
Het setje zelf ziet er heel vrolijk uit. Maar wat wil je ook voor een zomers nagelsetje? Voor €3,95 heb je dus 4 mooie pastelkleurtjes met 3.2 ML inhoud. Je kunt de flesjes ook los kopen voor €0,95 per stuk. De 4 kleurtjes hebben ook allemaal namen.
 

Light Yellow is een lichtgeel kleurtje, die wel wat lijkt op Mellow Yellow van Essence, alleen is deze nóg lichter. Ik vind gele kleurtjes mooi, maar het moet wel lichtgeel zijn. Daarom vind ik dit kleurtje ook erg leuk. Ik vind dat deze lichtegel e lak wat minder lakt dan de andere lakjes. Hij dekt ten eerste niet heel goed (je hebt er ong. 3 – 4 laagjes voor nodig), en verder lakt  dit lakje ook heel streperig en daardoor vind ik het resultaat op je nagels ook niet zo mooi.


Mint Green is een mooie mintkleur die wel wat lijkt op Am I Blue Or Green? Van Catrice, alleen is deze wat lichter. Ik vind het dus een leuke kleur, echt iets voor in de zomer! Verder vind ik de substantie ook wel goed, hij lakt beter dan Light Yellow, maar minder dan Coral en Light Blue. Verder dekt deze lak ook in 2 laagjes.


Light Blue is alweer het laatste lakje die ik behandel. Light Blue is ook het enige lakje van de vier die een lichte shimmer bevat, dit vind ik erg mooi. Deze lak lakt net zo fijn als Coral, dus dat is ook wel een pluspunt. Verder dekt ie ook gewoon goed in 2 lagen. Just pretty!

Ben je al benieuwd naar de swatches? Kijk dan snel verder!

Swatches op  één hand (van links naar rechts): Light Yellow, Mint Green, Light Blue en Coral.Coral


Light Yellow. Zoals je ziet lakte Light Yellow erg vervelend, aan de nagels te zien!Mint Green.Ik ben heel blij met dit nagelsetje. Mooie kleurtjes, goede dekking en de substantie is ook best fijn. Ik ben iets minder tevreden over Light Yellow en Mint Green, maar alsnog vind ik het hele leuke en vrolijke kleurtjes. Als je niet teveel wilt uitgeven, is dit een echte aanrader.  Ook is het fijn dat je de kleuren allemaal tegelijk kunt dragen (zie eerste swatch) zonder dat het te druk / opvallend wordt.Wat  vinden jullie van pastelkleurtjes op je nagel, hot or not? En hebben jullie dit setje ook al gekocht? Liefs, Myrthe.

Light Blue. Poeh, wat lijken Mint Green en Light Blue hier veel op elkaar! Maar toch zijn het echt andere kleurtjes. Ik had namelijk op de ene hand Mint Green geswatcht en op de andere hand Light Blue.


7 opmerkingen:

 1. Aaah, wat een lieve kleurtjes! Ik vind coral het mooiste. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige lakjes! Ik vind de blauwe het allerleukst :) Zullen we elkaar volgen?

  Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Super leuke lakjes! En die prijs! Ziet er ook wel redelijk goede kwaliteit uit! Mag ik ze overkopen ;d?
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Marie

  Haha, jammer genoeg niet, ik vind ze zelf veel te leuk. Lol! :P Ik weet trouwens niet of ze nog te koop zijn, maar dat denk ik niet :(

  BeantwoordenVerwijderen