Nieuwtjes!

Hi allemaal !

In dit artikel behandel ik weer eventjes wat nieuwtjes. Wees niet bang dat er nog meer komen (ja, misschien af en toe 1) maar dat zouden er vast niet veel meer zijn. Morgen begin ik in ieder geval met 'echte' artikels zoals jullie ze ook van me gewend zijn.

Verder had ik er in het eerste artikel (klikkerdeklik!) al over de volgers. Ik vertelde dat ik al mijn volgers van Google Friend Connect (GFC) kwijt was, wat ik erg jammer vind. Ik was erg blij met mijn volgers en het idee om ze te moeten missen is natuurlijk niet zo leuk. Ik vertelde dat ik mijn volgers van Bloglovin niet kon kwijtraken, omdat ik dacht dat deze gewoon bleven maar dat ik gewoon naar een andere blog kon verwijzen. Maar dit is dus ook nĂ­et het geval. Dit betekent dat ik nu 1 volger heb op Bloglovin, in plaats van 25. Hier baal ik zo van! Dus ik hoop dat al mijn vorige volgers mij weer kunnen vinden en mij weer gaan volgen (heel asociaal gezegd, maargoed, ik hoop dat jullie me wel begrijpen)...


 En verder... hebben jullie de nieuwe lay-out al gezien? Ik vind 'm zelf erg leuk, ik hoop dat jullie dat ook vinden :). Eerder was ik bezig met m'n lay-out op Artisteer (wat overigens een heel fijn programma is), maar doordat ik de proefversie had gedownload, stond er bij mijn lay-out overal Trial (probeersel). Dit vond ik erg vervelend, want zo zag je de 'echte' lay-out helemaal niet goed. Toen ben ik bezig gegaan om een lay-out te maken op (gewoon) Blogger. Het was nog wat moeilijk om de header toe te voegen (want ik wist niet precies hoe dat moest) maar Marie van Fashioncrushing heeft me hier bij geholpen, thanks Marie!

En verder, als laatste nieuwtje, is het reactieformulier ook veranderd. Eerder kwam je op een gewoon witte achtergrond en dan kon je gewoon een reactie typen. Nu kun je gewoon een reactie typen waarbij je ook naar boven kunt scrollen om het artikel nogmaals te lezen. Zo vind ik het veel fijner werken!
Zo, dit waren de nieuwtjes alweer. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, ik ben er in ieder geval erg blij mee. Zoals ik al zei beginnen vanaf morgen de 'echte' artikels, om stipt 7 uur 's ochtends komt het artikel online (echt fijn dat je bij Blogger kunt inplannen, dit ga ik bij elk artikel gebruiken. Zo handig!). Oh, en vergeet me niet te volgen via GFC en Bloglovin, thanks! :D

Liefs, Myrthe.

9 opmerkingen:

 1. Oh ja, je moet ook nog even je tijdstip veranderen! Heb je het artikel er om 10:55 online gezet? Want je moet het nog veranderen in de Nederlandse tijdzone. Nog veel plezier en succes met je nieuwe blog ;d. En weet je ook hoe je een artikel moet plannen? Vraag maar gerust, ik kan het ook aan mijn zus vragen ;d. Leuke header trouwens!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pssst! In dit artikel zei ik dat er vandaag om 7 uur 's ochtends het eerste 'echte' artikel online kwam, maar dit is dus niet gebeurt. Ik had het artikel ingepland voor vandaag en ik weer niet waarom hij niet is geplaatst. Ik kijk nog even hoe dit kwam. Maar voor nu: sorry!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt nu twee volgens op bloglovin! :)
  Ik vind je blog er echt mooi uit zien. Blogger is trouwens ook net vernieuwd, ik vind het echt fijn werken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal je weer volgen hoor, ik kan me voorstellen dat dat heeeeel vervelend is! Leuk dat ik weer op je blog kan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Brechtje

  Haha, wat fijn! En nu 3 haha. (:
  Ik vind Blogger ook heel fijn werken, ik weet nog niet bij alles hoe het werkt, maar dat komt allemaal nog wel. ;)

  BeantwoordenVerwijderen