Blog Award !


Twee dagen geleden kreeg ik van Gabriella (klikkerdeklik) een Blog Award. Mijn eerste! Dankjewel Gabriella (; Een Blog Award is eigenlijk gewoon hetzelfde als een ´tag´ maar ik vind een award toch een net iets mooier woord dan tag, hihi. Zoals er ook regels bij een tag zijn, zijn die er ook bij een award. Kijk maar mee naar de regels!

De regels zijn:
- Bedank de blogger die je deze award gegeven heeft.
- Vertel 7 random dingen over jezelf.
- Geef de award door.

Ik heb volgens mij nog nooit zoveel over mezelf vertelt (je kunt alleen rechts wat info over me lezen), dus daarom vind ik deze award wel erg leuk. Zo komen jullie namelijk ook wat meer over me te weten!

Bron: Weheartit

7 random things over mezelf:
#01: Ik ben geboren op 22 april 1998, wat me nu 13 jaar maakt. Sommige mensen vinden me misschien jong, maar voor mij is er geen leeftijd voor een eigen blog.
#02: Ik ben verslaafd op alles wat te maken heeft met beauty en fashion (daarom ook I heart beauty and fashion). Denk dus aan make-up, accessoires en kleding, maar ook andere dingen die daar mee te maken hebben.
#03: Ik al twee keer eerder een blog heb gehad op weblog.nl. De eerste was een blog waar ik vooral over mijn leven schreef (die op dat moment natuurlijk heel boeiend en interessant was. Dus niet <__>) en de tweede na nog wat meer dan een halfjaar nog steeds niet bereikbaar is na het migreren naar wordpress.
#04: Ik hou ervan om uren rond te surfen op het internet naar de mooiste plaatjes of tekstjes (denk aan Weheartit of Tumblr). Oh, en check ook het artikel van eergisteren.
#05: Als ik ga winkelen, geef ik vaak veel te veel geld uit. Ik probeer me meestal aan een vast bedrag te houden, maar het gebeurt wel eens dat dat niet lukt... Oeps!
#06: Ik heb nog een broertje van 6 en een tweelingzusje (ik ben zeventien minuten ouder!)
#07: Ik ben sinds 3 dagen beugelloos (nouja, bijna dan). Ik had voor maandag één jaar en 4 maanden een vaste beugel en sinds gisteren heb ik ook een losse beugel (waar ik helemaal niet goed mee kan praten, ghehe) en die ook nog eens heeeeeel erg irritant is (haha).

Hm, ik dacht dat ik die 7 dingen opnoemen nog best moeilijk vond, maar het ging erg makkelijk. Ben je benieuwd aan wie ik de tag doorgeef? Kijk mee!

Ik geef deze award namelijk door aan...
#01: Brechtje
#02: Charile
#03: Nyria
#04: Laura
#05: Joyce
#06: Yak Man
#07: Jenny
#08: Britt

En iedereen die ik vergeten ben, mag 'm natuurlijk ook overnemen!

Wat vind je van deze award en de 7 dingen over mij? Heb jij de award ook al gedaan? Zoniet, waar ben jij helemaal verslaafd aan (zoals ik dat ben aan beauty en fashion ^^)? Ik ben benieuwd!

Liefs, Myrthe.

16 opmerkingen:

 1. wat een leuke award, echt leuk om wat meer over jou te weten te komen!
  andddd so much thanks vfor the awaaard! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onwijs leuk om dit te lezen zeg! Heb je nu toevallig een blok(beugel) die heb ik nml ook gehad, echt kut praten! Vooral in het begin!
  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk ingevuld! En gefeliciteerd met je eerste blogaward, hihi :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je hem hebt ingevuld. Dankjewel.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankje voor het taggen! En echt leuk om meer over je te weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik had 'm al eens gedaan, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Summerlovee

  Ja, klopt! Ik heb nu een blokbeugel inderdaad. Haha, ik kan er ook helemaal niet goed mee praten :P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aawh, dankjewel voor je tag! :) Haha, van een losse beugel ga je een beetje slissen, daar had ik tenminste een beetje last van xd. Nummer 4 doe ik ook altijd, haha <3. Altijd leuk om leuke foto's te vinden ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh dank je voor de award :) Leuk om wat meer over je te weten te komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is leuk!

  xx

  http://www.girlz.flubby.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Myrthe, ik heb pagina's van je gelezen net! maar wauw meid wat ben jij gegroeid in het schrijven, in je artikels, maar het lijkt nu ook veel overzichtelijker! hihi & natuurlijk gefeliciteeerd met je 1e award! Het is knap hoe je de moed erin houdt, hoe doe je dat toch?!:) blijf zo door gaan meid! Liefs, Gerrianne!

  BeantwoordenVerwijderen