Lifestyle: Be Inspired


Heb jij soms ook een grote inspiratieboost nodig? Nou, ik wel. Het kan soms zo zijn dat ik helemaal inspiratieloos ben, alsof ik gewoon met een leeg hoofd rondloop. Ik weet dat het raar klinkt, maar toch is het echt zo, soms. Dit had ik de laatste tijd ook, als ik thuis kwam van school moest ik gelijk huiswerk maken, leren en leren, en daarna had ik nog een klein uurtje over om een artikel te maken voor de volgende dag. Hier had ik én meestal te weinig tijd voor, én dan kwam er ook nog eens bij dat ik dus inspiratieloos was, erg vervelend! Maar nu het vakantie is kan ik weer volop met mijn blog bezig en heb ik alle tijd om artikels voor te schrijven en in te plannen. Zodat jullie als de vakantie weer voorbij is toch artikels krijgen te zien waar ik mijn best voor heb gedaan, en ik moet eerlijk zeggen, die zijn een stuk leuker om te lezen.. Maargoed, daar wil ik het verder niet met jullie over hebben in dit artikel, ik wil een keer in de maand of een keer in de twee maanden namelijk een artikel maken met alleen maar inspiratiefoto's (ofcourse van Weheartit of Tumblr!) omdat ik dat zelf gewoon erg leuk vind om naar te kijken, maar waar jullie misschien ook wat meer inspiratie voor krijgen (voor een nieuw artikel bijvoorbeeld). Nou, mijn introtekst is alweer veeel te lang, dus laat je gewoon verassen door de mooie inspiratiefoto's (en let op, het zijn er veel)...


Bron foto's: Weheartit.com en Tumblr

Love this pictures! Ik vind het echt geweldig om urenlang te zoeken naar de juiste foto's, die ik dan daarna ook weer urenlang kan bekijken. Hebben jullie dit ook? Deze keer heb ik vooral verschillende inspiratiefoto's opgezocht, eigenlijk is het gewoon een beetje een warboel, alles zit door elkaar heen. Maar dat vind ik nou juist zo leuk aan deze foto's bij elkaar. Het kan ook wel eens voorkomen dat ik in een artikel alleen maar inspiratiefoto's zet van bijv. fashion/beauty, maar het kan ook zijn dat ik zin heb om een leuke/grappige nail-art te maken, en dat ik dan ga kijken naar leuke inspiratiefoto's voor nail-art. Maar dat zie je dan allemaal wel..

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van inspiratiefoto's zoeken/bekijken en of je er zelf ook vaak een inspiratieboost van krijgt. Dus brand maar los in de comments!

Liefs, Myrthe.

13 opmerkingen:

 1. leuke plaatjes :)
  ik had laatst ook zo'n post :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie plaatjes! Ik heb precies hetzelfde: urenlang zoeken naar de perefcte afbeeldingen en daar dan weer lang naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan ook echt uren hiernaar kijken. Zoals je zelf al zegt, soms zijn er van die periodes waarin je helemaal leeg bent. maar die foto's brengen je weer op het pad.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke inspi! ♥

  Doe jij al mee aan mijn giveaway?
  www.thisoddgirl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! Ik kan er ook uren naar kijken op weheartit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het heel leuk om naar foto's te kijken op weheartit! Mooie foto's :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk ! Wij in België hebben pas binnen 2 weken vakantie.. tss Not fair :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Blushieworld

  Dat is inderdaad helemaal niet eerlijk! Maarja, de volgende keer hebben jullie misschien weer 2 weken eerder vakantie (;

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke inspiratie! STARBUCKSSSSSSSSSSSS <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dat heel erg leuk om naar te kijken. Het zoeken vind ik minder, maar dan kijk ik voortaan gewoon een keer per maand naar inpiratiefoto's op jouw blog, haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie foto's


  xx
  http://www.girl1z.flubby.nl

  BeantwoordenVerwijderen