Budgetrecept: vanille milkshake

Vandaag heb ik een heel lekker, maar ook budgetrecept voor jullie! In de vakantie hou ik ervan om gewoon rond te surfen op internet naar recepten die niet erg moeilijk zijn, waar je niet te veel voor nodig hebt en die ook lekker budget zijn. Toevallig was ik dat niet aan het opzoeken toen ik dit recept vond. Ik was wat blogs aan het bekijken, en uiteindelijk kwam ik bij een blog die dit recept daar op had staan. Ik ben vergeten welke blog dat was (oeps!) maar ik heb het recept wel gelijk even nagemaakt. En lekker dat het was :P! Daarom deel ik dit recept ook met jullie in dit artikel...

Wat heb je er voor nodig? (voor 1 persoon)
- 1 dl melk
- 1 eetlepel roomijs
- 1 - 2 pakjes vanillesuiker
- blender / kookmixer

En dat is het! Zoals je ziet is het niet heel veel en als je geluk hebt (zoals ik) heb je het ook allemaal gewoon in huis. En anders kun je het heel voordelig kopen in de supermarkt, want alles is ook best goedkoop (behalve de blender/kookmixer haha). Als je iets te veel van het ingrediĆ«nt in de blender/kookmixer hebt gedaan, maakt dat niet zo veel uit. Ik had er bijvoorbeeld ook wat te veel melk in gedaan, maar je proeft het verschil totaal niet, omdat het zich toch vermengt. Let's start!

Het enige wat je nu nog moet doen is alles in de blender/kookmixer doen en dan blenden/mixen totdat het vloeibaar is geworden (zoals je ziet op de foto hierboven). Haal de deksel eraf (bij de blender, bij een mixer hoeft dit natuurlijk niet) en schenk het in een (grote) beker. En smullen maar! ;)

Ik heb het zelf al meerdere keren gemaakt en gedronken, en ik vind het heel erg lekker (maar dat komt ook omdat vanille mijn lievelingsmaak is als het gaat om ijs/milkshake). Ook leuk om bijvoorbeeld te maken voor een feestje of wat anders.

Ik ben benieuwd of jullie dit ook al een keer hebben gemaakt en/of jullie dit lekker lijkt. Heb je zelf ook nog een handige, maar lekkere budgetrecept? Laat het me dan weten! Ik ben benieuwd...

Liefs, Myrthe.

10 opmerkingen:

  1. Lekker! Nu wil ik ook een milkshake...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankje voor je lieve reactie!
    Superleuk bericht, echt goed bedacht :)
    Ik volg je!
    liefs Rixt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Rixt

    Dankjewel voor je lieve reactie (back, haha)! Toen ik dit recept op een andere blog zag, wilde ik het ook gelijk maken, hihi. En dat heb ik gedaan (:

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ Chloe

    Ik ook als ik het artikel opnieuw lees, hihi! Je moet het echt eens proberen, het is echt heeerlijk (:

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oee, dat klinkt echt goed! Dat wil ik graag een keer proberen. Haha, ik ben ook gek op vanille! :)

    BeantwoordenVerwijderen