Filmpje: H&M Spring/Summer 2012

Af en toe kijk ik even op de online site van H&M of ze weer een nieuwe collectie hebben, en/of ik misschien nog wat leuks zie wat me eerder nog niet was opgevallen. Ook vind ik het fijn dat sinds de H&M online site is vernieuwd, dat er nu een pagina H&M Life is. Hier word namelijk verteld over de nieuwste trends en kledingstukken die je bijvoorbeeld de laatste tijd erg vaak ziet. Ook zie je zo af en toe een filmpje over de niewste trends, of bijvoorbeeld een 'achter de schermen' filmpje bij bijvoorbeeld een fotoshoot voor H&M. Toen ik laatst keek, zag ik dat H&M een nieuw filmpje had toegevoegd met alvast een preview voor de lente/zomer. Je ziet de modellen geen kleding showen van H&M, maar van allerlei andere (populaire) merken, o.a. Mulberry, Versace, Burberry, Viktor & Rolf en meer. Deze merken zijn natuurlijk allemaal erg duur, maar het is wel (dat vind ik tenminste) erg leuk om alvast een preview te zien voor de lente/zomer. Bekijk het filmpje maar!

Wat vinden jullie van het preview voor de trends voor de lente/zomer 2012? Ik vind sommige trends best leuk, zoals dat nude helemaal in blijft, en dat we ook wat meer te zien krijgen van 'retro'. Ook leuk dat 'colour blocking' nog steeds wat in blijft, maar dat het in de lente/zomer nog wat meer gecombineert wordt met nude. Wat vinden jullie?

Liefs, Myrthe.

9 opmerkingen:

 1. Ik ben de laatste tijd helemaal in de nude sfeer. Hahaha. Ik draag veel nude make-up.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Beautyforgirls

  Dat heb ik ook ! Maar ik hou sowieso meer van de neutrale kleurtjes dan van de fellere kleurtjes. Nude vind ik én mooier, maar ook netter staan (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post zeg!

  Liefs, Mariette
  Ik heb nu een give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het ook leuke trends! En een leuke post + blog. haha. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Mariette

  Dankje, ik ga gelijk even kijken (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke kleding!♥
  Ik denk dat ze daar hele mooie dagelijkse kleding van kunnen maken.. =3

  BeantwoordenVerwijderen