Essence LE Circus Circus

In dit artikel wil ik het met jullie hebben over een LE van Essence die over een tijdje in de schappen gaat liggen: Circus Circus. In deze LE zitten dus allemaak make-up producten die met het circus te maken hebben. Zoals in elke LE zitten er natuurlijk ook weer producten bij die je in elke LE weer ziet (zoals nagellak of lipgloss). Nou, ontdek jij de nagellakjes hierboven al (gemene vraag, hihi)? Pssst, ze zitten er echt bij!

-Essence Stay All Day Eyeshadow, verkrijgbaar in 3 kleuren - €2,79-

Zie die verpakking van de oogschaduws, how cute? Ik ben erg benieuwd naar deze oogschaduws, want ik heb vooral van de 'vloeibare' oogschaduws van Essence negatieve verhalen gehoord...

-Essence Liquid Eyeliner, verkrijgbaar in 2 kleuren - €2,29-

Ik vind de vloeibare eyeliners van Essence over het algemeen best goed, dus dat zal bij deze twee ook wel zo zijn. Gave kleurtjes ook!

-Essence Colour nail polish, verkrijgbaar in 4 kleuren - €2,79

Zie je het al? Dit zijn dus de nagellakjes! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het eerst ook helemaal niet zag, ik moest eerst ook even goed kijken. Hier zitten dus twee nagellakjes aan elkaar vast. Grappig! Ik vind de kleurencombinatie trouwens ook erg leuk, goed gedaan Essence!

- Essence Lip laquer, verkrijgbaar in 2 kleuren - €1,79

Leuke lipgloss kleurtjes! Vooral de linker vind ik erg leuk, echt zo'n koraalkleur, wauw! De rechter vind ik persoonlijk wat minder, maar misschien lijkt de kleur in het echt veel anders (;





- Essence lip topper, verkrijgbaar in 1 kleur - €1,99

Deze lip topper kun je gebruiken als extra touch op je lipstick/lipgloss die je al op je lippen hebt. Dus vind je je lipstick/lipgloss net wat te saai, geef er dan een parlemoerachtige teint aan, zo maak jij je lipgloss/lipstick gelijk een stuk mooier! Hier ben ik best wel benieuwd naar...

 - Essence Highlighter powder, verkrijgbaar in 1 kleur - €2,99

Highlighter poeders van Essence vind ik meestal wel erg mooi. Ik vind het vooral erg mooi om het boven aan mijn junkbeenderen aan te brengen (net boven de plek waar ik blush aanbreng). Zien jullie ook het patroontje die in de poeder zit? Hoe leuk!

- Essence Beauty Bag, verkrijgbaar in 1 kleur - €2,49

Ziet dit beautytasje er niet geweldig uit met al die gouden glitters? Al denk ik wel dat die er snel af gaan, alsnog vind ik het tasje erg leuk. Handig om bijvoorbeeld wat toiletspulletjes in te doen als je op vakantie gaat of blijft slapen met een vriendin. Of om mee te nemen naar school, dat kan ook natuurlijk (:

Ik vind Circus Cirus van Essence een erg mooi LE, met veel leuke make-up producten met een leuke twist eraan (zodat ze net wat meer bijzonder lijken). Dingen die sowieso op mijn wishlist staan zijn een van de nagellakjes (of meerdere), de lip topper en de highlighter powder. De beauty bag lijkt me ook wel erg handig, maar ik heb al genoeg van zulke tasjes, haha.

Essence LE Circus Circus is in december 2011 exlusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

En wat vinden jullie van deze LE? En wat staat er op jouw wishlist van deze LE?

Liefs, Myrthe.

Bron foto's: Girlscene

14 opmerkingen:

  1. Wat een leuke LE, de lakjes zijn heel apart.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie LE, ga er denk ik wel wat dingen van kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niet mijn ding xp maar ben toch benieuwd naar die nagellakjes..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie Le, maar ik zie er helemaal nog niets over op de site van essence?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie LE maar ik denk niet dat ik er iets van ga kopen :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ Jlovesbeauty

    Ja, daar ben ik ook wel het meest benieuwd naar! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @ Ellen

    Dat klopt! Ik had ook al even gekeken, maar het staat er inderdaad niet op. Dit komt doordat eerst de Vampire collectie komt, en daarna pas deze collectie. Het duurt dus nog wel eventjes, zo'n 2 maanden. Maar zoals je ook al zag, heb ik dit van Girlscene.nl!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superleuke productjes !

    ps:
    Hou je van nagellak of hou je van de 'Essie'lakjes? Kom dan morgen zeker een kijkje nemen op onze blog! x L&G
    http://beautyblogleng.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  9. mooie LE! die lakjes zijn erg leuk.
    xoxo"sanne www.diarywithoutaname.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oo wat leuk je blog. Heb al je artikelen, posten terug gelezen. Echt wat een leuke blog heb jij. Volg je meteen. Mooie LE ze komen ze laatste tijd met echt leuke LE !

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een nagellakje staat zeker op mijn verlanglijst !

    BeantwoordenVerwijderen
  12. dankjewel voor je reactie! die nagellak moet ik zeker hebben :)

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. @ Liselotte

    Dankjewel voor je reactie, heel lief! Dat vind ik ook, net zoals bij Catrice. The Big City vind ik namelijk ook een prachtige LE, maar deze vind ik ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen