Fashiontrend: text on your top

In dit artikel wil ik een fashiontrend behandelen die deze zomer al best 'in' was, maar die je ook nog veel meer gaat zien de komende maanden, namelijk: text on your top! Er zijn heel veel woorden voor deze trend (daarom heb ik het ook maar gewoon 'text on your top' genoemd). In het woordje (of eigenlijk zin) text on your top kan je ook al wel afleiden waar deze trend over gaat. Het is eigenlijk heel simpel: just tekst op je shirt! En daarmee bedoel ik dus gewoon een mooi, zinnig (of een totaal niet zinnig) tekstje op je shirt, wat je shirt net wat leuker maakt. Kijk maar mee!

Voor prijzen en waar te koop: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ik vind deze trend erg leuk om te zien/dragen. Ik zag vooral veel leuke shirts bij Forever21 en Zara. En check nummer 6, met Spongebob erop en een schattig nerdy tekstje. Zelf zou ik zo'n 'text top' combineren met een basic vestje of blazer. Ik zou dan sneller voor optie 2 kiezen, omdat ik een blazer gewoon íets mooier vind staan bij zo'n top, en de outfit ook wat netter, maar leuker maakt. Snappen jullie wat ik bedoel?

Maargoed, mijn favorieten zijn 1, 3, 5 en 9. 1 en 9 omdat ik deze hempjes gewoon erg cute vind met de tekst die erop staat. Het shirt van 3 vind ik ook erg leuk, vooral de manier waarop ie op de foto is gecombineerd met de shorts vind ik leuk. Om een stuk van je top in je broek te stoppen vind ik al snel wat speelser lijken, dus dit zou ik ook snel doen met zo'n top. En de trui van 5 vind ik ook gewoon erg leuk door de tekst die erop staat. Je moet toch gewoon spontaan lachen als je die trui ziet?

Ik ben benieuwd wat jullie van deze trend vinden en/of jullie zelf ook zo'n top/sweater hebben. En wat zijn jouw favorieten?

Liefs, Myrthe.

11 opmerkingen:

 1. ik ben er niet helemaal weg van, maar ik vond sommige wel leuk! :D Vooral die van Spongebob haha ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel leuk maar niet alle text en ook zeker niet iedereen staat daarmee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind ze superleuk! Leuke blog ook, ik volg je!

  Liefs,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahah leuk artikel ik ga voor de sweater van spongebob! GE-WEL-DIG!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nummer 6, spongebob! Wat schattig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Maartje

  Dankjewel voor het volgen! (;

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Gabriella en andere

  Haha, wat leuk dat jullie die van Spongebob zo leuk vinden! Die is inderdaad ook wel erg schattig (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou van deze trend: vooral de topjes van de Forever21 en de H&M :)

  Haha toevallig, jij bent ook overgestapt! Ik was de imigratiefouten van weblog echt beu. Ik heb het gevoel alsof dat nooit meer gemaakt gaat worden..

  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen