Shoplog 21 oktober '11


Vandaag heb ik weer een shoplog voor jullie! Gister ben ik nog even met mijn moeder de stad in geweest en heb ik wat dingetjes gekocht bij de H&M en Trekpleister. Normaal kom ik vaker bij de Kruidvat, maar omdat er stapelkorting bij de Trekpleister was, ging ik daar even heen. Zijn jullie al benieuwd naar mijn aankoopjes? Kijk dan snel verder!


Bij de Trekpleister kocht ik het Catrice Allround Concealer palette opnieuw. Bij mijn vorige waren ze bijna allemaal op, vandaar. Dit zijn mijn favoriete concealers, tenminste, ik heb nog geen fijnere gevonden... Verder kocht ik omdat er stapelkorting was ook nog een primer van Catrice. Ik heb al meerdere reviews gelezen, en daaruit leek ie me best fijn voor de prijs. De primer kost €4,99 en het concealer palette €3,49. Maar door de stapelkorting heb ik er samen maar €5,95 voor betaald, ik heb dus €2,54 bespaard!

Deze uilenketting kocht ik bij de H&M. Ik had 'm daar al een paar keer gezien, maar toen twijfdelde ik toch nog wat. Gister nam ik de ketting toch mee, ik vond/vind 'm zo leuk! Het is een uilenketting (wat je misschien ook al wel gezien had, haha) met een paars (nep diamanten) buikje met dezelfde ogen, maar dan in het grijs. De uil zit op een takje, wat het nog schattiger maakt. De ketting is best wel lang, waar ik wel van houd, ik ben namelijk niet zo van de kortere kettingen. €7,95

Stiekem had ik dit hempje al wel langer, maar deze had ik gisteren teruggebracht, omdat er na één wasbeurt al twee gaten inzaten en het hempje helemaal scheef was getrokken. Het lag niet aan de wasmachine, want op het wasvoorschrift staat dat je het hempje met 40 graden kan wassen en dat is ook gebeurt. In ieder geval, ik heb het hempje vergoed gekregen, en daarom laat ik 'm hier ook even zien! Op de eerste foto staat ie nogal raar, vandaar dat ik 'm ook even heb aangedaan voor jullie. €6,95
-haha-

Verder kocht ik ook nog een basic, zwart vestje. Zoiets had ik echt nog nodig, want hiervoor leende ik altijd die van m'n zusje. Eigenlijk is het gewoon een heel simpel vestje, maargoed, je kunt het wel overal mee combineren, en dat vind ik erg fijn! €14,95



Verder kocht ik ook nog een roodoranje-achtige top, die ik ook erg leuk vind. Hij was ook nog in 3 (of 4) andere kleuren verkrijgbaar, maar ik vond dit wel de mooiste kleur (echt een herfstkleur!). Ook zit er een zakje op met een rits (cute!). Voor het najaar is het natuurlijk wat te koud om deze top alleen te dragen, maar dan kan ik dat mooi combineren met het zwarte vestje die ik ook gekocht heb, of een blazer bijvoorbeeld. €9,95

Vorige week kocht ik ook al 3 spulletjes bij de Trekpleister, die ik ook nog even wil laten zien in deze shoplog. Ik kocht twee lakjes van Catrice, namelijk (van links naar rechts): 360 Raspberry Fields Forever en 020 Meet Me At Coral Island. Daarnaast kocht ik ook nog een gelliner van Catrice, omdat ik hier wel positieve reviews over heb gelezen en een vriendin me deze ook had aangeraad. Ik heb gewoon de zwarte versie gekocht, namelijk 010 Black Jack with Jack Black. Catrice lakjes per stuk €2,49 en Catrice gelliner €3,99. 

En dit was mijn shoplog alweer! Het is niet superveel, maar toch wilde ik het wel even met jullie te delen. Ik heb laatst ook best veel gekocht bij de Kruidvat, maar dat wil ik jullie binnenkort in een apart artikel laten zien.

Wat vinden jullie van mijn geshopte spulletjes? En heb jij de laatste tijd nog wat leuks gekocht? Laat het me weten!

Liefs, Myrthe. 

19 opmerkingen:

  1. Aaaah, wat een super leuke dingetjes haha! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spulletjes heb je gekocht ^^ x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke dingen. Vooral de ketting.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. je hebt goed geshopt zo te zien! leuke aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke spullen! Vooral dat oranje shirt (wilikook). Ik bedenk me dat ik ook weer is nagellak moet gaan kopen (nouja, moet...).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ Jenny

    Aha, dat moet je zeker eens doen! Bij mij is het altijd andersom: eigenlijk wil ik geen nagellakjes kopen omdat ik al zoveel heb, maar dan koop ik het toch altijd weer. Oeps!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. or, je hebt erg leuke dingetjes gekocht! :D Ben benieuwd naar de nagellak swatches!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @ Yak Man

    Oeh, je hebt geluk! Morgen komt er al een NOTD online! Welke? Laat je verassen morgen...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. leuke aankoopjes!

    Liefs Julie xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke dingetjes heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. allemaal super leuke dingetjes!
    echt een leuke blog heb je♥

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, mooie spullen! Echt allemaal dingen die ik zelf ook zo zou kopen! :D

    BeantwoordenVerwijderen