Stijlicoon Lauren Conrad

Hebben jullie ook iemand (bijvoorbeeld een celeb) waarvan je vind dat ie het altijd goed voor elkaar heeft (denk aan de meest fashionable kleding, perfecte make-up, mooie accessoires enzovoort)? Nou, die heb ik wel. En dat is Lauren Conrad! Misschien ken je haar wel (misschien niet), maar Lauren is het meest bekend geworden door haar rol in The Hills, maar ook had ze de hoofdrol in de MTV reality serie Laguna Beach: The Real Orange County. Verder heeft ze ook haar eigen kledinglijn uitgebracht (meerdere zelfs) waar ze ook veel succes mee had/heeft. Last but not least schrijft Lauren ook nog, ze heeft maar liefst een eigen serie geschreven, die ik zelf ook erg leuk vind. Verder heeft ze ook nog een eigen styleboek uitgebracht vol met tips over beauty en fashion, waar veel weetjes en tips in staan (ik heb 'm zelf ook, een erg handig boek!). Nouja, ik wil het verder niet hebben over haar 'sucessen', maar gewoon even te kijken naar een paar outfits van haar, gewoon omdat ik ze zo mooi vind en ik van haar stijl houd ^-^

Wat cute! Zo'n blazer wil ik ook nog graag (die kleur) en ook de hakken vind ik geweldig.


Hoe stoer! Leuk om te zien hoe Lauren haar schattige blousje heeft gecombineerd met een stoere zwarte legging.

Streepjes zijn de laatste tijd helemaal in en je ziet ook veel celebs met steepjes lopen, zo ook Lauren Conrad! Hoe ze de steepjes combineert met de hakken en tas, zo leuk!

Dit jurkje is netjes, maar toch wat speelser door het zwarte riempje. Doordat het jurkje bij de schouders wat is ´afgezakt´ lijkt het nog leuker, mooi gedaan Lauren (of een stylist)!

De blouse die Lauren hier draagt vind ik zó leuk! Je had het misschien al gezien, maar ik heb bij musthave in het zijkolom ook een blouse staan die ik zelf erg leuk vind, net zoals deze van Lauren. Lauren heeft haar Chanel tas erbij gecombineerd, wat je zeker nog wel vaker gaat zien...

Hoe een trui combineren met een shorts? Nou, zo! Dit vind ik zelf altijd erg moeilijk en ik denk dat anderen dat vast ook vinden, en Lauren lost het heel gemakkelijk op! En het ziet er ook nog eens fashionable uit ;)

Ik ben helemaal weg van deze outfit. Zó simpel, maar oh zo leuk! Leuk detail dat je de riem ziet, de kleur past perfect bij de tas! Was jullie trouwens al opgevallen dat Lauren deze tas (net zoals haar Chanel tasjes) vaker voorbij komt in outfits van Lauren?

Ik ben dol op tubesjaals en vandaar dat ik deze outfit ook in dit rijtje heb gezet. Ik vind het motief van de tube sjaal erg leuk, net zoals de trui die ze aanheeft. Van voren is ie korter dan van achteren, leuk gedaan! En je ziet weer een Chanel tasje (:

Het is nog niet eerder voorbijgekomen in de vorige outfits van Lauren, maar ook zij draagt veel strapless rokjes. Meestal is dit gecombineerd met een effen top, net zoals op de outfit hierboven. De zonnebril en de tas (die we al eerder zagen!) maken het af.

Ook hier zie je weer een strapless rokje. Dit keer heeft Lauren het niet gecombineerd met een effen top, maar de rok zelf is al effen zwart. Crochet was in de zomer helemaal hot, maar ook nu in het najaar zie je het nog best veel voorbij komen.

Eerlijk waar: bij mij zou deze oversized trui me vreselijk staan. Veel te groot en overdreven, maar bij Lauren staat zo´n oversized trui super. Ook de sjaal vind ik erg leuk. En laten we niet vergeten dat Lauren (waarschijnlijk) net een lange reis achter de rug heeft aan de koffer te zien..

Hierboven zie je Lauren poseren met haar toen nieuwste boek Sweet Little Lies. Ik heb het nog niet over Lauren´s make-up gehad, maar dat vind ik bij deze look helemaal super. Zie die schattige -maar stoere- roze lippies! Lauren draagt ook vaak blazers, leuk gecombineerd zo met een lief jurkje.

Deze outfit van Lauren is zo simpel, maar i´m just lovin´ it! Check ook Lauren haar nagels, cute!

Hm, ik denk dat ik nu wel genoeg heb laten zien wat ik van Lauren vind. Ik vind het vooral zo leuk aan haar dat ze (of haar stylist) zo goed nadenkt over haar outfit. Is haar outfit bijvoorbeeld wat saai, dan pakt ze er een riempje of wat meer accessoires bij, en dat maakt het plaatje compleet. Ook vind ik haar haar en make-up altijd super zitten. Meestal heel neutraal, maar dat past wel bij haar, vind ik. En de zijvlechtjes die ze meestal in haar haar heeft ook niet te vergeten, hier staat ze ook bekend om.

Ik ben benieuwd wat jullie van Lauren Conrad vinden en/of jullie ook een stijlicoon hebben of gewoon een geheel eigen stijl hebben. Brand maar los bij de comments!

Liefs, Myrthe.

13 opmerkingen:

  1. ik vind haar echt zon leuke stijl hebben je ziet wel eens van die iconen met van die rare jurken enzo maar ik vind dit allemaal heeel mooooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haar style is inderdaad heel leuk en mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ze ziet er inderdaad altijd geweldig uit! Zo simpel, maar toch geweldig!
    Vooral die outfit met dat blauwe jurkje... wauw.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt zo'n leuke style! En niet zo overdreven zoals sommige andere celebs, zoals Joyce ook zei.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind alles zo leuk aan der. Echt een voorbeeld.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. SHE IS GREAAT!

    Oke dat moest in hoofdletters. Ik vind Lauren Conrad echt geweldig, haar kleding stijl en alles gewoon!

    xliefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ze heeft echt leuke outift's en een mooie stijl!

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik had al gehoord van Lauren Conrad maar kende haar niet zo goed. Bij mij is het Selena Gomez : ze kleed zich altijd zo mooi, ze kan acteren, zingen,...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind haar stijl echt geweldig. Ik heb nogal veel stijliconen.. Ariana Grande, Nina Dobrev, Leighton Meester,..
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. @ Chloe

    Ik heb eigenlijk ook wel meerdere stijliconen, maar Lauren Conrad is voor mij wel de grootste! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. @ Blushieworld

    Selena Gomez is inderdaad ook prachtig! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zij heeft een erg mooie style, erg leuk om daar inspiratie van op te doen!

    BeantwoordenVerwijderen