Trenditem: blouses

De laatste tijd zie je veel leuke blouses in de winkels. Een blouse is ook een kledingstuk die makkelijk te dragen is (het past bijna overal wel bij) en je kunt het op de juiste manieren goed combineren. Er bestaan veel verschillende varianten en kleuren, maar de laatste tijd zie je vooral veel lichte blouses, dus vooral witte en poederroze blouses, maar ook zwarte blouses zie je steeds meer. Zelf heb ik een zwarte blouse, maar ook ik wil nog graag een wat lichtere aanschaffen. De witte blouse vind ik toch nog wat te wit, maar de poederroze variant wil ik nog wel graag aanschaffen.

Maar nu genoeg gepraat, kijk mee naar mijn favorieten!Voor winkels/webshops en prijzen: 1 2 3 4 5 6 7 9

Zijn ze niet leuk? Dat vind ik in ieder geval wel haha. Missen hadden jullie het al gezien, maar ik heb dus een fout gemaakt in de collage. Het is niet 1 t/m 8, maar 1 t/m 7 en dan 9 (oeps!). Mijn favoriete blouses zijn  1, 5 en 7. 1 omdat ik de kleur gewoon erg leuk vind, blauwgroen vind ik een prachtige kleur, en dan komt er ook nog bij dat deze blouse best uniek is doordat je de kleur niet heel veel ziet. 5 heb ik ook al aangepast in de H&M, en ik vind 'm erg leuk. De zwarte variant met witte stippen hiervan vind ik stiekem nog leuker, maar die kon ik jammer genoeg niet vinden op de site. Maar dat neemt niet weg dat ik deze blouse níet leuk vind, want dat vind ik toch echt wel... En nummer 8, tja, deze blouse wil ik gewoon nog heeel erg graag, door de poederroze kleur, maar ook vind ik het erg leuk dat de blouse voor korter is en achter langer. Dat maakt de blouse gewoon veel leuker zonder, want de meeste blouses hebben gewoon één lengte.

En nu ben ik heel erg benieuwd welke blouse jullie het leukst vinden... Dus welke blouse is jouw favoriet? En heb jij al een blouse in huis en draag je die vaak/niet vaak?

Liefs, Myrthe.

PS; Excuses dat er de afgelopen twee dagen geen artikels zijn geplaatst op mijn blog. De hele week bestond uit toetsen en daar wilde ik gewoon goed voor leren. Slap smoesje, ik weet het, maar ik ga er de komende week heel erg voor zorgen om veel artikels in te plannen voor de komende schoolweken. Ik heb namelijk herfstvakantie (gelukkig), dus dan komt dat allemaal goed!

12 opmerkingen:

 1. Super leuk maar toch houd ik er niet zo van.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie blouses! Ik vind het vaak erg leuk staan, maar draag het zelf eigenlijk nooit. Nummer 1 vind ik ook erg mooi, vanwege de kleur. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind blouses leuk, alleen ze staan mij nooit.. nummer 5 heb je ook in een creme kleur, die wou ik heel graag alleen hij stond me echt niet haha !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze zo leuk en ze zitten ook fijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze allemaal wel mooi! De eerste en een na laatste vind ik het leukst, denk ik!

  Anna, Eva
  http://www.annaeva.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooii ♥
  Ik vind 1,4 en 5 het leukst

  BeantwoordenVerwijderen
 7. erg leuke bloesjes! vooral nummer 1 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke post! en leuke bloesjes. Ik volg je! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Anna & Eva

  Wat leuk, we hebben dezelfde favorieten! Vooral nummer 5 wil ik nog erg graag in mijn bezit hebben, maar online is ie uitverkocht en ik heb 'm ook niet gezien in de winkel.. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen