Beauty: favorieten van november

Aangezien het vandaag al 3 december is, wil ik jullie mijn favoriete beautyproducten zien van vorige maand. Dit heb ik nog niet eerder gedaan op deze blog, maar op mijn vorige blog op weblog.nl heb ik het al wel eerder gedaan en dat vond ik best leuk om te doen. Dus vanaf nu komt er iedere keer aan het einde van de maand een artikel online met mijn favoriete beautyproducten van die maand. Kijk maar mee!

Dit zijn de producten samen. Je ziet kwasten van Essence, het Sleek Nude palette, een primer van Catrice, een fijne dagcrème van Essence en nog wat fijne producten. Hieronder behandel ik ze wat uitgebreider.

Van links naar rechts: eyeliner van Fancy, Essence vloeibare concealer, Essence oogschaduwbasis en Burt's Bees lipbalm. De eyeliner van Fancy heb ik al erg lang, deze zat ooit een keer bij een nummer. Fancy is er helaas een tijdje geleden mee gestopt, maar deze gebruik ik nog vaak met plezier. De concealer van Essence zag je laatst al in een shoplog en gebruik ik vaak om oneffenheden weg te werken. Misschien komt hier nog wel een review over, daar moet ik nog even over na denken. De oogschaduwbasis van Essence zit in de collectie die al een tijdje in het vaste assortiment zit. Deze vind ik erg fijn, hij zorgt ervoor dat mijn oogschaduw goed blijft zitten en niet in de lijntjes trekt. En als laatste nog een lipbalm van Burt's Bees, omdat ik deze de laatste tijd erg vaak gebruik. Zonder zouden mijn lippen al lang gebarsten en kapot zijn...

Deze dagcrème van Essence zit in de verzorgingslijn My Skin. Deze gebruik ik al ongeveer een jaar, ik blijf 'm zo fijn vinden! Vooral nu het steeds kouder begint te worden, voel ik dat hij mijn huid goed voed en dat m'n huid ook niet zo droog aanvoelt (mét dagcrème op). Ernaast zie je een primer van Catrice, die ik de laatste tijd ook met veel plezier gebruik. Hij laat mijn make-up goed zitten en vult ook kleine oneffenheden. Hier komt sowieso nog een review over.

Over het Sleek Nude palette heb ik een tijdje geleden ook al een review geschreven. Ik vind het palette erg fijn, ookal is de eerste rij niet zo heel goed gepigmenteerd, wat je eigenlijk niet verwacht bij een Sleek palette. Maar alsnog is het een erg fijn palette waar ik vaak een ooglook mee maak...

Als laatste staan deze drie kwasten van Essence ook zeker bij mijn favorieten. De roze - zwarte kwast is een schuine blush brush, die ik vooral erg fijn vind met het aanbrengen van blush (dûh, daarom is het ook een blush brush, haha), maar ook kun je er goed bronzer mee aanbrengen, en doordat deze kwast zo schuin is, kun je er heel goed mee shapen. De paars - zwarte kwast is een echte poederkwast, waar ik 'm ook altijd voor gebruiken. Deze is eigenlijk niet zo speciaal, maar hij is wel zo fijn dat ik 'm sinds dat ik 'm heb gekocht, elke dag heb gebruikt. De paarse kwast is een echte crease kwast, die ik heel vaak gebruik om een ooglook mee te maken, Ik vind 'm echt goed en fijn werken, ik kan niet meer zonder!

Tot zover mijn favoriete beautyproducten van de maand. Wat zijn jullie favoriete beautyproducten van november? En wat vinden jullie van zo'n artikel? Ik ben erg benieuwd!

Liefs, Myrthe.