Lifestyle; wat zijn jouw voornemens?

Nu het bijna 2012 is, ben ik alvast begonnen met goede voornemens. Eerder deed ik dit meestal niet, omdat ik toch van mezelf wist dat het me niet zou lukken, maar dit jaar wil ik wel doen. Dus in dit artikel kunnen jullie mijn voornemens bekijken, maar ook ben ik erg benieuwd naar jullie voornemens, of doen jullie dit ook niet? In ieder geval, kijk maar mee.

No-buy
Voornemen #1 - Al eerder vertelde ik dat ik aan een soort ´no-buy´ deed, waarin ik alleen spulletjes koop die ik écht nodig heb. Tot nu toe lukt het best goed, maar ik moet nog iets meer dan een maand volhouden (zie afteller in het zijkolom rechts). Als mijn no-buy is afgelopen wil ik ook doorgaan met zo min mogelijk dingen kopen die ik niet nodig heb qua make-up, dus hopelijk lukt dit me in 2012.

Bron; Tumblr

MAC of een ander duur make-up merk
Voornemen #2 - Mijn tweede voornemen is iets van MAC of een ander duur make-up merk kopen. In mijn artikel over mijn sinterklaas cadeautjes zagen jullie al dat ik een cadeaubon van de VVV (€12,50) had gekregen, die ik bijna in elke winkel kan uitgeven. Deze cadeaubon wil ik graag aan een make-up merk besteden die ik nog niet heb, zoals MAC dus. Heeft iemand nog fijne aanraders van MAC?

Dat ik overga naar 3Havo
Voornemen #3 - Dit komt vast wel goed, want ik sta er best goed voor. Ik weet al vanaf groep 6 dat ik naar Havo wil en nu ik hier op zit, wil ik er ook graag op blijven en hoop ik dat ik er uiteindelijk ook een diploma voor krijg. Op dit moment sta ik 0 onvoldoendes, dus als ik zo door ga, ga ik vast en zeker over.

 Bron; Tumblr

Meer boeken lezen
Voornemen #4 - Ook wil ik in 2012 meer boeken gaan lezen. Ik  hou erg van lezen, maar de laatste tijd schiet dat er wat in, omdat  ik dan heel druk ben met school. Erg vervelend, maar hopelijk gaat dit in 2012 een stuk beter. En als dit me niet lukt, heb ik in ieder geval nog weekend en de vakantie´s, want dan kan ik me ook prima vermaken met een boek.

Bron; Tumblr

Een spiegelreflex camera kopen
Voornemen  #5 - Hier zit ik al een tijdje over na te denken (samen met mijn moeder), ik wil graag een nieuwe camera. Ik heb al eens filmpjes online gezet, maar met mijn compact camera die ik nu heb kun je me niet goed zien én niet goed horen. Dit vind ik zelf erg vervelend, en daarom zien jullie ook niet vaak filmpjes verschijnen op mijn blog. Met een spiegelreflex camera gaat dit vast een stuk beter. De kwaliteit van de foto´s vind ik nog wel gaan, maar ik zou het niet erg vinden als dit ook wat verbeterd wordt. Als je nog een aanrader hebt voor een goede camera die ook goed filmpjes kan maken (dat ie dus goed kan scherpstellen), wil je dat dan laten weten?

Bron; Tumblr
Mijn kamer veranderen en meer versieren
Voornemen #6 - Het is alweer een paar jaar geleden dat ik een nieuwe kamer heb gekregen (omdat we toen zijn verhuisd) maar eigenlijk ben ik er al een beetje zat van. Toen we hier kwamen wonen hield ik erg veel van paarden, dus nu heb ik paardenbehang, maar nu ik wat ouder ben, ben ik er steeds minder van gaan houden. Begrijp me  niet verkeerd, ik vind paarden nog steeds erg mooie dieren, maar ik ben er niet zo gek meer van. Dus ook een voornemen van me is mijn kamer wat veranderen en opnieuw versieren.

Bron; Tumblr
Leren gitaar te spelen
Voornemen #7 - Ik heb al heel lang een akoestische gitaar liggen die ik ooit een keer met Sinterklaas  heb gekregen. Ik wilde het toen eerst online leren, maar dit lukte niet zo goed (haha) dus nu wil ik misschien wel op les. Het lijkt me heerlijk om gitaar te kunnen spelen, love it! 

Bron; Tumblr
Gelukkig blijven
Voornemen #8 - En dan komen we nu bij mijn laatste voornemen, namelijk gelukkig blijven. Dat is denk ik wel het belangrijkste, want ik hoop dit jaar gelukkig te blijven met mijn blog, met mijn familie en vrienden, met school en huiswerk (bah, dat is dus bijna nooit zo) etc.

Zoals jullie misschien ook al zagen heb ik mijn inspiratie van een hele gave Tumblr account gehaald, namelijk van iemand die namelijk iedere dag 2012 wishes laat zien, heel tof om te zien! Dit is de link (klikkerdeklik).

Dit waren mijn voornemens van 2012. En zoals ik al zei ben ik ook erg benieuwd naar die van jullie, dus laat me weten wat jouw voornemens van 2012 zijn! Ook ben ik benieuwd of jullie aanraders hebben van goede camera´s, dus die mag je ook laten weten in je comment, als je wil. 

Liefs, Myrthe.