Catrice LE 'Nymphelia'

Vandaag wil ik een nieuwe LE collectie aan jullie laten zien, namelijk 'Nymphelia' van Catrice. De collectie komt in het voorjaar uit (in februari/maart) en dat kun je ook goed zien aan de kleuren die worden gebruikt. Je ziet dus vooral veel frisse kleuren, maar ook natuur - en mysterieuze kleuren, wat het tot een erg warme collectie maakt. Kijk maar mee naar de verassende producten van Catrice!


-Catrice Intensif’Eye Wet & Dry shadow, verkrijgbaar in 040 Have you seen Alice en 050 Charly’s Chocolate factory €3,79- 
De handgemaakte gemarmerde Gebakken Eye Shadows bestaan elk ​​uit drie kleuren voor een bijzonder heldere en multi-dimensionale look. De interactie van de bruine en groene tinten zorgt voor een sensuele look met een krachtige touch. De Intensif'eye Wet & Dry Shadows kan droog of vochtig worden toegepast. Met een droog effect krijg je subtiele effecten en wanneer je de oogschaduw vochtig maakt, hebben de Eye Shadows  een meer intense kleur toepassing en een helderder effect.
-Smokey Eyes Set, verkrijgbaar in 050 Love, Peas & Harmony voor €4,49-
Mysterieus, smokey, vol effecten: mystiek, licht Smokey Eyes in perfectie. Vier optimaal op elkaar afgestemd groene tinten en de professionele dubbele applicator met een spons voor oogschaduw en een borstel voor eyeliner staan ​​garant voor een natuurlijk ogende, sensuele eye make-up - voor elke gelegenheid!
-Unbeleaf'able blush, verkrijgbaar in 01 Dancing Nymphs voor €4,49-
De gemarmerde Gebakken Powder Blush laat je huid er natuurlijk en fris uitzien dankzij de samenstelling van drie warme kleuren - rood, oranje en nude. Het resultaat: een frisse en stralende teint.
-Lashes To Kill Mascara Black-Green Eye-Opening Effect Mascara, verkrijgbaar in 01 Black-Green voor €3,99-
De mascara garandeert ongelooflijke volume, sensationele lengte en een unieke curve voor je wimpers. Bij de Catrice Lashes To Kill krijg je een ongelooflijk diepe zwart-groen voor geweldige ogen. De conclusie: het is een must-have voor krachtige stijlen.
-Lashes To Mystify, verkrijgbaar in Lashhes to mystifity voor €3,99-
De wimpers Mystify geven je sensuele, expressieve wimpers. Geïnspireerd door de natuuren ze hebben weinig veren voor een lichte, mystieke aanraking. In combinatie met de diepe kleuren van de Smokey Eyes Set en bos groene eyeliner, zijn ze een perfect aanvulling op de oogmake-up.
-Eye Liner Pen, verkrijgbaar in 060 Black Green voor €2,99-
Bergen, bossen en weiden -  De Black Eyeliner Pen is gebaseerd op het groen van de natuur. Met zijn mysterieuze donkere groene tint, zorgt het voor onweerstaanbaar en mystieke momenten. De Eye Liner Pen biedt een ideale kleur dispersie en garandeert een nauwkeurig oog voor de lijn die uren duurt en zonder vlekken. Klaar voor de ultieme perfectie?
-Lip Colour Cream, verkrijgbaar in 01 Spring kiss, 02 Blossom & 03 Nymph’s Glow voor €3,79-Onweerstaanbare glans effecten voor je lippen: de Lip Colour Creams in drie zachte rode tinten geven je lippen een prachtige, natuurlijke glans. De aangename romige textuur verwent je lippen voor een opvallende look.
-Ultimate nail lacquer, verkrijgbaar in 01 Be Pool, 670 It’s Rambo No. 5 (zit in de vaste collectie), 690 Fred Said Red, 710 Dulce & Havanna en 830 Salmon & Garfunkel voor €2,49-
Ultimate langdurige textuur, ultieme dekking, ultieme glans - de nagellak tinten van Nymphelia zijn geïnspireerd door de natuur en mystiek van de wereld van de nimfen. Warme tinten zoals fel rood, bruin en mosgroen worden aangevuld met een beperkte, boeiende en diep groen doet denken aan een mystieke pool van water. Deze rijke kleuren zorgen voor een mooi contrast met de elegante zachte nude schaduw en geef je make-up een speciale nimf-achtige look. De nieuwe extra-brede kwast zorgt voor een nog meer professionele toepassing op de gehele nagel met slechts een penseelstreek.

Dat waren de producten alweer! Ook wil ik julie nog een filmpje laten zien van deze LE collectie, omdat ik deze zelf erg tof in elkaar vind gezet. Kijk maar mee!

 


Ik vind deze collectie geweldig, de kleuren (en daarom ook de producten) zijn helemaal mijn ding. Als de collectie binnen is, hoop ik er ook zo snel mogelijk bij te zijn om de producten te kopen die ik graag wil. Nu we het toch over díe producten hebben, dat zijn de blush en een of twee lipglossjes, want deze twee producten vind ik beide erg mooi. Eigenlijk wil ik de hele collectie wel hebben, maar aangezien ik nog steeds bezig ben om zo min mogelijk uit te geven (om te kunnen sparen) heb ik mijn wishlist wat ingekort.

En nu jullie; wat vinden jullie van deze LE collectie van Catrice? En welke producten staan op jouw wishlist?

Liefs, Myrthe.