NOTD - Gold Accent

Vorige week zagen jullie al een artikel over mijn top 5 van mooiste NOTD's en daar zat deze NOTD ook bij. Veel mensen vonden dit een mooie NOTD, dus besloot ik om 'm op mijn blog te zetten. Gisteren zagen jullie ook al een artikel over goud, een van de grootste beauty -en fashiontrends op dit moment. Vandaar dat ik 'm nu online zet, zodat jullie 'm misschien kunnen gaan namaken, juist omdat het nu zo goed kan!


Wat ik voor deze NOTD heb gebruikt, is een lakje van ELF genaamd 'Mod Mauve', een kleur die je niet heel goed kunt omschrijven. Je kunt 'm omschrijven als bruin, paars, maar misschien nog wel beter als bordeauxrood, de kleur die de laatste tijd ook helemaal in is. Je zou voor deze NOTD ook een nude lakje kunnen gebruiken, ik denk dat dat ook wel erg leuk is in combinatie met een gouden lakje. Nu we het toch over een goud lakje hebben, zelf gebruik ik er eentje van MNY, namelijk nummer 445.

Ik vind het resultaat heel tof, het is weer eens wat anders dan één kleurtje! Zeker leuk om vaker te doen dus... Helaas bleef Mod Mauve niet zo heel erg lang zitten, het begon na een dag al te chippen, terwijl ik er wel topcoat overheen had gedaan. Jammer, maar wat wil je ook voor €1? Het gouden lakje van MNY bleef trouwens wel 2-3 dagen zitten, maar dat is bijna altijd wel zo met glitters...

Wat vind jij van deze NOTD?

Liefs, Myrthe.

1 opmerking: