Mijn beauty musthaves voor de lente!

Laatst liet ik jullie al mijn fashion musthaves voor de lente zien, en nu is het de beurt aan mijn beauty musthaves voor de lente! Ook voor de lente zijn er weer een boel nieuwe beautytrends gespot waarvan ik er natuurlijk ook wel enkele van wil bemachtigen... Er zijn ook de laatste tijd heel veel lentecollecties uitgekomen van heel dure merken (zoals Dior of Chanel) die ik ook prachtig vind, maar helaas ligt dit toch echt wat te hoog voor mijn budget. Helaas... In ieder geval, kijk maar mee!

1) Boozyshop 2) Enchantra 3) ByBeautygloss 4) Enchantra 5) H&M 6) H&M 7) H&M 8) H&M 9) H&M 10) OPI 11) OPI 12) Lush 13) Topshop 14) Topshop 15) Sigma 16) Topshop

Aaah, er zijn zoveel leuke beauty items te vinden op het net! Mijn favorieten zijn toch wel de H&M verzorgingsproducten, want wat zien die er pretty uit! De verpakking vind ik echt prachtig, dus daarom ben ik ook erg benieuwd naar de producten zelf. Verder zie je ook nog veel merken waarvan ik zelf nog niets heb maar waarvan ik deze lente/dit jaar verandering in wil brengen. Zo zie je OPI, Sigma, Topshop make-up, Lush en meer.

Welke beauty producten staan op dit moment hoog op jouw wishlist en hoop je deze lente te kunnen kopen?

Liefs, Myrthe.