Let's Talk On Friday #2

Vandaag weer een nieuwe Let's Talk On Friday, waarin ik jullie iedere week een vraag stel die over beauty, fashion- of lifestyle gaat. Ook ik beantwoord die vraag. Lees snel verder op de volgende pagina wat de vraag van deze week is...

Hmm, dat is best moeilijk om te zeggen, omdat dit bij mij wel meerdere keren per dag verandert. Maar op dit moment ben ik wel erg fan van de 'blouse' trend, waarin je alle soorten en maten blouses wel kunt vinden, in alle kleuren. Maar ook vind ik de 'blazer' trend steeds leuker worden (vooral in een felle kleur, zoals rood of roze) heel tof, en dan pak ik ook gelijk de 'felle kleuren' trend erbij. Oeps, dat zijn er gelijk al drie... Zoals je al kunt zien kan ik dus heel moeilijk kiezen qua fashion. Qua beautytrends zijn het cream blushes en ook felle lipstick vind ik wel erg leuk om te zien. Of ik het zelf draag? Nee, maar dat komt ook doordat ik meer dan de helft van mijn tijd op school zit (op dit moment dan niet, omdat het vakantie is, maar normaal natuurlijk wel) en je moet het wel durven, felle lipstick.

Nu ik mijn antwoord heb gegeven, ben ik natuurlijk ook erg benieuwd naar die van jouw. Dus laat maar weten bij de comments, met welke beauty- of fashiontrend (of allebei) ben jij obsessed op dit moment?