Lush Sneak Peak: Lente- en Paas Collectie

Nog eventjes wachten en dan... ligt de lente collectie van Lush in de winkel! Morgen, 19 maart, komen de heerlijke lente spulletjes weer in de winkels te liggen. Voor het in de winkels verschijnt, wil ik jullie in dit artikel een sneak peak laten zien van de mooie spulletjes. Eerst laat ik enkele spulletjes uit de 'normale' lentecollectie en vervolgens enkele uit de paascollectie die Lush ook speciaal voor Pasen heeft gemaakt. Kijk maar mee!

- Bubble Bars doen het altijd goed, dus in deze lentecollectie kun je kun je maar liefst 4 verschillende bubble bars vinden! Tulpen uit Amsterdam (wat een geweldige naam trouwens, ze hebben het gewoon naar Amsterdam genoemd!) bevat o.a. bergamot, een van de meest opwekkende tegelijkertijd meest kalmerende geuren die er zijn. Verder kun je o.a. ook vanille, grapefruit- en cacao er in terugvinden: heerlijk toch? Deze bubble bar kun je ongeveer 6 keer gebruiken.
1. Lush: Tulpen uit Amsterdam €8,95 per stuk

2. Lush: Bubble Bloom €8,95 per stuk - Bubble Bloom is een heerlijke bubble bar in de vorm van een bloem. Je hoeft deze bubble bar maar eventjes onder de kraan te houden of door je bad heen te roeren, en je krijgt allemaal heerlijke bubbels. De geuren die je in deze bubble bar kunt ruiken zijn een mix van sinaasappel, limoen en jeneverbessen. Kun je meerdere keren gebruiken.

3. Lush: Madame Butterfly €8,95 per stuk - Ook Madame Butterfly, opnieuw een bubble bar, kun je meerdere keren gebruiken. Oook deze bubble bar heeft heeft een heerlijke geur, een mengsel van rozen, geranium en citroen en heeft de vorm van een vlinder.

4. Lush: The Washing Up Fairy €6,95 per stuk - Deze bubble bar kun je gebruiken bij de afwas: afwasmiddel in vaste vorm dus! Lush zegt: 'We denken dat dit het eerste vaste afwasmiddel ter wereld is. Het is in ieder geval het eerste vaste afwasmiddel ter wereld dat er zo leuk uit ziet!' en daar sluit ik me helemaal bij aan. Nog een pluspunt: deze bubble bar drogen je handen niet uit én is ook meerdere keren te gebruiken!

1. Lush: Fluffy Eg €5,50 per stuk - Stap samen met Fluffy Egg in bad en zie hoe je badwater mooi roze kleurt en geniet van die heerlijke suikerspinnenzoete geur. Dat is toch veel lekkerder dan zo'n chocolade-ei? En uiteraard beter voor je tanden en je gezondheid!

2. Lush: The Carrot €8,95 per stuk - Een bubble bar in wortelvorm? Bij Lush kan alles! Naast dat deze bubble bar nátuurlijk wat naar wortel ruikt, ruik je ook veel andere geuren, o.a. buchu, gecombineerd met citroen en bergamot, deze geuren vormen een verassende, tropische fruitige geur!

3 & 4. Lush: The Immaculate Eggception; roze en geel €12,95 per stuk - Een verassingsei in bad, hoe leuk klinkt dat?! Daarnaast zit er ook nog iets ín de ei, een verassing (logisch als een ei een verassingsei heet, haha). Ze hebben de geur van vanille absolute, ylang ylang en grapefruit en zijn verkrijgbaar in twee varianten: een geel ei of een roze ei. Zijn meerdere keren gebruikbaar, maar je kunt ook in éen keer het ei opmaken.


En dat was 'm alweer: de lente- en paascollectie van Lush! Ik heb natuurlijk niet alles laten ziet (het is niet voor niets een sneak peak), dus in de winkels kun je de rest van deze mooie collecties bewonderen. Ik vind de producten er heerlijk uitzien, en desondanks dat wij thuis geen bad hebben, zitten er ook nog wel enkele producten in die ik gemakkelijk zonder bad kan gebruiken.

Q: Wat vind jij van lente- en paascollectie van Lush en welk product/welke producten staan er op jouw wishlist?

Liefs, Myrthe.