Handige webshop | KadoWereld.nl (+ 5 tips om kado's te recyclen!)


Kennen jullie de webshop Kado Wereld al? Nee? Dan moet je er zeker even een kijkje gaan nemen, want de webshop bevat allerlei handige producten, die vooral erg van pas komen als je geen tijd hebt om voor iemand een cadeautje te kopen, of iets vergeten bent in de winkel te halen. Daar hoef je je vanaf nu geen zorgen meer over te maken, want op Kado Wereld.nl kun je het perfecte cadeau vinden, of je zelf eens verwennen zonder de deur uit te moeten. Op Kado Wereld kun je veel vinden, cadeau's (natuurlijk, en daar onder verstaan we sieraden, accessoires, kadoboeken, speelgoed en nog veel meer onder), kadobonnen, tijdschriften en meer. Hieronder kun je tips lezen om kado’s te recyclen.

Oeps, kado vergeten te kopen voor de jarige job. En de winkels zijn al dicht. Geen tijd meer dus om een verjaardagskado te kopen? We hebben het allemaal wel eens een keer gehad, maar het is geen optie om zonder kado op de verjaardag aan te komen. Hieronder staan 5 tips om toch een leuk kleinigheidje te kunnen geven. Zeg er wel altijd bij dat het echte kado (dat je de volgende dag meteen gaat kopen of bestellen) er zo snel mogelijk aan komt.

Tijdschriften
Ook zo dol op tijdschriften? Wist je dat je er iemand anders ook heel blij mee kunt maken? Elke maand koop je vast wel  een tijdschrift die je één of twee keer leest en vervolgens in de prullenbak gooit. Soms kan je zelf maandbladen geven, deze zijn niet altijd erg actueel, maar zorgen wel voor gespreksstof, want jij hebt de artikelen in het tijdschrift natuurlijk ook gelezen!

Suikergoed
Chocolade, lekker he? Je hebt vast wel een voorraadje chocolade voor thuis, zodat je het in ieder geval in huis hebt als je er zin in hebt. Maar hé, die chocolade kan jee natuurlijk ook weggeven aan de jarige job. Doe er een leuke verpakking omheen en het ziet er al snel goed uit.

DVD's
Heb jij ook een kast of lade vol gloednieuwe dvd's, maar je hebt geen tijd om die ooit allemaal te bekijken? Het valt toch altijd tegen hoeveel films je daadwerkelijk bekijkt. Geef het feestvarken een dvd waar je zelf over twijfelt maar waarvan je weet dat de jarige er veel plezier van heeft, die actiefilm kan bijvoorbeeld een heel leuk kado voor hem zijn. Zorg er wel voor dat je de prijssticker verwijdert!

Lippenbalsem
In de winter heeft iedereen last van droge lippen, tenzij je de hele dag door smeert met lippenbalsem. Een beetje vrouw heeft wel een voorraad in huis. Maar wist je dat je niet 10 verschillende soorten nodig hebt? En dat je die ook nooit op krijgt voor je een ons weegt? Weggeven dus.

Boeken
Boeken kan je altijd makkelijk weggeven, of was je echt van plan om dat boek drie keer te lezen? Waarschijnlijk zijn er wel boeken die jij dubbel hebt, deze kun je als nieuw kado doen. Of misschien heb je wel een boek gelezen dat je zelf niets vindt, maar een zusje/vriend/ouder/familielid wel. Het bijkomende voordeel is dat er gelijk weer ruimte is voor nieuwe boeken!

Als je die dag na de verjaardag je kado's wilt bestellen, kijk dan eens op kadowereld.nl. Daar verkopen ze allerlei leuke, mooie en grappige kado's.

Q: Kende jij de website Kadowereld.nl al en denk je dat je er ooit eens gebruik van gaat maken als je bijvoorbeeld bent vergeten om een cadeautje te kopen?