Let's Talk on Friday #6

Het is weer vrijdag, dat betekent een nieuwe Let's Talk on Friday! Dit is alweer de vierde keer (ik ben het ook al twee keer vergeten, oeps!) en vandaag ga ik jullie weer een vraag stellen, ook beantwoord ik die vraag (zoals altijd) weer. Lees snel verder op de volgende pagina wat de vraag van deze week is...
Hoe vier jij je verjaardag dit jaar? is de vraag van deze week. Ik ben hier wel heel erg benieuwd naar, omdat ik aanstaande zondag (jeeey!) éindelijk 14 jaar wordt en ik de Let''s Talk on Friday daar natuurlijk wel over wilde laten gaan.

Mijn antwoord
Ten eerste: ik ben een tweeling, dus dat betekent dat mijn zusje ook altijd op dezelfde dag jarig is als mij (ja, dûh) en ik het dus altijd samen met haar vier. Mijn oom is een dag na ons jarig (23 april) en die geeft dit jaar een groot feest omdat ie 65 jaar wordt. We vieren dan ook tegelijkertijd onze verjaardag, dus dat wordt dit jaar een groot feest! Met familie van onze kant en van hun kant, dus er komen ook heel veel mensen...

Het wordt vast hartstikke gezellig, ik heb er dan ook al heel erg veel zin in! Verder weet ik nog niet zo goed hoe ik mijn verjaardag wil vieren met vriendinnen. Mijn zusje wil weer wat anders dan ik, dus dat wordt nog even overleggen... We dachten al aan een high tea of naar de bioscoop met z'n allen. Hebben jullie misschien nog ideën? 

En, hoe vier jij je verjaardag dit jaar? Of als je al jarig bent geweest: hoe heb jij je verjaardag dit jaar gevierd? Ik ben benieuwd!