Verwen je voeten met Greenland!


Kennen jullie het merk 'Greenland' al? Nee? Dan is het tijd om er kennis mee te maken! Greenland is een Nederlands merk met allemaal producten die gemaakt zijn op basis van natuurlijke en biologische ingrediënten. Ook is Greenland heel erg betaalbaar, zeker omdat het 'biologisch' is! De producten kun je al snel vinden in drogisterijen, maar ook heeft Greenland een eigen webshop waar je de heerlijke producten kunt bestellen (de webshop is momenteel even uit de lucht). Nu heeft Greenland twee nieuwe voet producten uitgebracht, want voet producten, tja.. Die worden nog wel eens vergeten! Als je benieuwd bent, ga dan snel naar de volgende pagina om verder te lezen...

Op je 12 centimeter pump stap je dapper door de winkelstraat, shop till you drop! Het leven van een vrouw gaat niet altijd over rozen. Maar ontspannen, dat kunnen vrouwen als de beste. Een toilettafel gevuld met bodylotion, scrub, handcrème en make up. Toch worden de overbelaste voetjes nog wel eens vergeten…Tijd om daar voor nu en altijd een einde aan te maken, tijd om de voeten te laten bijkomen van het hectische alledaagse leven. 
Met de nieuwe scrub en lotion van de Greenland Fruit Emotions lijn heeft niemand meer last van droge voeten. De zachte crème-substantie met fijne korrel scrubt de voeten subtiel. Het resultaat na een korte scrub beurt: een heerlijk zachte voet die subtiel geurt door een tikje lavendel en een handje vol mint. 
Voor de extra verzorging na het scrubben is de lotion ontwikkeld. Deze lotion zorgt ervoor dat je voeten zijdezacht aanvoelen en geeft een ontspannen gevoel. De lotion trekt snel in en hydrateert de huid. Kortom: voeten mogen gezien worden, geen smoesjes meer!
Het Nederlandse merk Greenland, dat in 1990 is opgericht en wordt tegenwoordig verkocht in 46 landen. Het zorgt met haar producten voor heerlijke verwennerij. Met vruchtenextracten, essentiële oliën, melk en boter verzorgen de verschillende producten de huid optimaal en te tegelijkertijd de juiste voeding.

Nou, dat klinkt goed toch?! De voet lotion gaat €7,95 kosten en de voet scrub €6,95. Dat zijn toch geen prijzen voor zulke fijne natuurlijke producten? 


De producten komen uit de Fruit Emotions lijn van Greenland. 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn voeten ook - schandalig - niet goed verzorg. Af en toe gebruik ik een (Lush) bruisbal als voetenbadje (omdat ik geen bad heb) en smeer 'm daarna in met een voetencrème of iets dergelijks, maar verder.. Nope. Errug, dus deze voeten producten van Greenland bieden daar wel de pérfecte oplossing voor! ;-)

Kende jij 'Greenland' al en hoe verzorg jij je voeten (vooral in de zomer) of doe je dat niet?