PostNL introduceert de Postbike!

- Advertorial - 


In Nederland kijken we niet meer op van een plas(je) water meer of minder. Toch heb je een oersterke fiets nodig om het water te verslaan. POSTNL introduceert nu de Postbike. De fiets bij uitstek die door weer en wind is getest en perfect voor het Hollandse regenachtige klimaat.Huidige acties
Op dit moment zendt Postnl een commercial uit over de Postbike op verschillende televisiezenders. Misschien heb je de commercial al voorbij zien komen waar een vrouw in een rode jas op de Postbike fietst en vervolgens als een bezopen kat bij haar thuis aankomt. Dit grappige filmpje is ook te zien op
Youtube.


Check het filmpje:Als je nu de Postbike ‘liked’ op de facebookpagina van POSTNL, maak je kans op de Original Postbike ter waarde van €599 of een van de luxe picknickmanden.


Eerder heeft POSTNL op Facebook een actie gehouden waarbij Facebookgebruikers de Postbike in Amsterdam moesten vinden. Wie de fiets vond, mocht hem houden. De fiets stond op de Herengracht 403 en Merel Funke was de gelukkige winnares.


Gratis fietsmand
Naast de online-acties heeft POSTNL ook een echte gratis-actie. Bij aankoop van je nieuwe Postbike, krijg je namelijk een gratis fietsmand kado. Ideaal als je veel boodschappen moet halen.


Prijzen en waar te koop
De Postbike kost nu slechts 449 euro, POSTNL geeft dus maar liefst een korting van €150. De fiets is te koop op Kadowereld; de webwinkel voor zeer uiteenlopende categorieën cadeaus.


Als je nog op zoek bent naar een mooie fiets, neem dan zeker even een kijkje op Kadowereld voor de Postbike fiets. En vergeet natuurlijk zeker niet de Facebook pagina van POSTNL te liken, want wie weet ben jij de gelukkige winnaar van de 'Original Postbike'! 

Fiets jij veel? Lijkt je deze 'Original Postbike' je wel wat?