FAVORIETEN: Loavies

Laatst kwam ik een héle leuke webshop tegen bij Sanne (kijk zeker even op haar blog, het is zeker een kijkje waard!), namelijk Loavies. Ik kende de webshop nog niet, maar oh wat zag ik leuke dingen. Bijna alle dingen zijn helemaal mijn ding en ik weet zeker dat dat die van jullie ook is. Ik had gelijk het gevoel dat ik dit moest delen, dus dat ga ik ook zeker doen! Bekijk hier mijn favoriete items uit de webshop:

1: €39,95 - 2: 34,95 - 3: €35,95 - 4: €29,95 - 5: €29,95 - 6: €29,95 - 7: €19,95 - 8: €14,95 - 9: €9,95 - 10: €19,95

Hopelijk zijn jullie ook net zoals ik zo enthousiast over de items die er te koop zijn! Ik vind ze allemaal zo leuk, ik vind het dan ook heel moeilijk om een favoriet te kiezen. Zo'n streepjesblouse wil ik al lang (dat kon je ook al lezen in het trendshopping streepjes artikel) en deze vind ik super.

Dan nog wat info over Loavies: Loavies is een webshop die hele leuke en unieke items verkoopt. Uniek, omdat ze bij Loavies altijd kleine oplages hebben van één item. Hoe leuk! Daarnaast is de kleding ook nog eens heel betaalbaar. Hier vind je alle items die je altijd al wilde hebben, en dan ook nog eens voor een laag prijsje. Loavies volgt de trends heel goed, zo kun je er op dit moment military jackets, aztec print, Amerikaanse printjes, streepjes, shorts en veel studs/spikes vinden.

Wat vinden jullie van deze webshop en welk item vind jij het leukst?