Random loves #2

Omdat jullie het eerste artikel waarin ik vijf random loves liet zien leuk vonden, doe ik er nog een! De laatste tijd zijn er weer een paar nieuwe 'loves' bij gekomen, die ik in dit artikel graag aan jullie wil laten zien...

Een - kruisjes! Vooral in accessoires, ik heb nu twee kettingen met kruisjes en een paar oorknopjes (die je hierboven op de foto ziet). Ik heb ook een trui en een top, die ik met veel liefde draag. Het is trouwens niet dat ik er echt in geloof, ik vind zo'n kruisje gewoon mooi.

Twee - de app Cocoppa! Jullie hebben er misschien al wel gehoord of hebben 'm zelf gedownload, maar het is een app waarmee je je andere apps wat mooier kunt maken. Check hierboven Twitter, Facebook, Instagram, Bloglovin en Weheartit. Ook kun je je eigen foto in een app invoegen, zoals ik bij mijn eigen blog heb gedaan. Dit heb ik even voor de grap gedaan, je eigen hoofd op een app vind ik toch wat raar staan, haha. Ook kun je wallpapers downloaden op Cocoppa, de achtergrond die je op de foto ziet heb ik daar ook van. Ik heb wel gehoord dat er een virus op Cocoppa zit, maar ik heb er zelfs nog niets van vernomen, hopelijk gebeurt dat ook niet. 

Drie - notitieboekjes. Ik heb laatste twee notitieboekjes bij Sostrene Grene en ik schrijf er zo veel in. Eentje bewaar ik speciaal voor leuke verhaaltjes (bijvoorbeeld van bloggers) en in de andere schrijf ik veel to-do lijstjes en ideeën voor blogposts. 

Vier - jaa, Ed Sheeran! Deze video van een uur waar het hele nieuwe album '+' van hem opstaat kan ik de hele tijd achter elkaar luisteren. Het is heerlijke rustige muziek, dus ik kan tegelijkertijd ook veel andere dingen doen. Wat ik vaak niet heb als ik iets aan het doen ben (bijvoorbeeld bloggen of huiswerk maken), want dan kan ik me niet concentreren. Ik kan ook echt niet begrijpen dat sommige mensen heel goed kunnen leren als ze muziek op hebben, dat kan ik echt niet. 

Vijf - dit mooie kleutje van Catrice, It's All I Can Blue. Eerder was ik nooit zo weg van blauw op mijn nagels, maar dit lakje is echt een uitzondering. In het lakje zie je het misschien niet, maar het is een mix van blauw en lavendel en dat is zó mooi. Ik hou van dit kleurtje, ik ga 'm vast ook nog heel vaak dragen in de lente/zomer!

Zes - lekker weer! Helaas zit dat de laatste niet echt mee, maar hopelijk gaat dat snel veranderen. Als de zon even tevoorschijn komt geniet ik daar toch wel van en hopelijk kunnen we daar binnenkort iedere dag van genieten. 

Wat zijn jouw random 'loves' op dit moment?