Random loves #3

Een - vrolijke en felle items! En dan heb ik het over kleding, maar ook accessoires. Zo spatten op de foto hierboven mijn rok, armbandjes en statement ketting er echt uit. Toen ik deze outfit aan had voelde ik me ook heel zomers, hoewel het toen nog niet zo super warm was.

Twee - het warme weer de laatste tijd! Ik vind het heerlijk dat het weer wat warmer wordt, dat mag ook wel na zo'n lange winter. In de meivakantie heb ik dan ook vaak wanneer de zon heerlijk scheen, buiten gezeten om wat bruiner te worden en natuurlijk te genieten.

Drie - felle nagels! Naast felle kleding en accessoires vind ik het ook leuk om mijn nagels een fel kleurtje te geven. Deze twee zijn mijn favoriet, als ik met mijn iPod foto's maak van deze kleuren op mijn nagels, springen ze er helemaal uit. Het neonlakje links is van Casuelle (geen naam) en het lakje rechts is van Catrice, deze heet It's All I Can Blue, maar volgens mij is deze niet meer te koop.

Vier - nu het eindelijk lekker weer is, kunnen we ook weer ijsjes eten. En laat ik dit nou eens heel lekker vinden? Hmm, vooral schepijs vind ik heerlijk. De foto hierboven is nog van in de meivakantie, toen ik samen met een vriendin mijn eerste ijsje van het jaar at. <3

Vijf - Jullie konden er in het vorige artikel al over lezen, de app ROOM for thought! In het artikel van eergisteren staat alles uitgelegd over deze app, dus als je benieuwd bent raad ik je zeker even aan om dat artikel te lezen.

Zes - de film Safe Haven! Ik zag 'm laatst in de bioscoop en hoewel ik er niet zo veel van had verwacht, vind ik 'm héél erg mooi. De film is gebaseerd op de roman van Nicholas Sparks, dus als je van de films The Notebook en Dear John houdt, moet je deze film ook wel mooi vinden. Ik moet zelfs zeggen dat ik deze nog mooier vind dan The Notebook (Dear John heb ik nog nooit gezien, dat wil ik nog wel), maar dat komt omdat hier wat meer spanning in zit. Ik heb de film inmiddels al twee keer gezien, in de bioscoop een keer en daarnaast ook een keer op Youtube, want daar staat ie ook op. Dan wel zonder Nederlandse ondertiteling, maar nog steeds goed te volgen (wel wat slechter beeld natuurlijk).

Wat zijn jouw random 'loves' op dit moment?