Vamos a la playa - we gaan naar het strand!

Nu de zomer voor de deur staat is het ook tijd om weer na te gaan denken over het strand. Waar je de afgelopen maanden alleen ijskoude wandelingen kon maken met warme chocolademelk toe, rol je over een paar weken weer lekker je handdoekje uit. Natuurlijk wel in stijl, dus daarom hebben we voor jou de leuke online shops op het gebied van bikini's, strandmode en andere beach-musthaves.

Bikini's
Het belangrijkste is natuurlijk een bikini. Op dit gebied zijn er heel veel leuke trends te ontdekken. Eigenlijk is er maar weinig wat deze zomer niet kan. We zien vooral heel veel printjes, van streepjes tot bloemen en van polkadots tot luipaardvlekken. Waar we vorig jaar nog massaal aan de color blocking waren, gaan we dit jaar aan de print blocking. Combineer rustig een bovenstukje met streepjes met een bloemenbroekje. Het mag allemaal. Ook effen gekleurde bikini's zien we veel, maar deze hebben dan vaak wel bijzondere details. Ruches of de bekende fringes bijvoorbeeld. We zien veel neon, maar ook pastel kan weer. Dit laatste staat wel het mooiste als je al een beetje een kleurtje hebt. Online shop je de leukste modelletjes.Complete look
In zonnige landen als Spanje en Itali├ź is de strandoutfit een heel bekend fenomeen. Dames hebben hier verschillende complete outfits, bestaande uit een bikini, jurkje, tas, badlaken en schoentjes. Alles past bij elkaar. In Nederland waren we daar nooit zo van, maar dit jaar zie je steeds meer complete outfits. Koop bij je bikini meteen een mooie bijpassende jurk en een matching badlaken. Dat is weer eens wat anders dan snel een short en shirt aanschieten en zonnen op een verschoten Disney-badlaken. Bij veel lingeriewinkels zijn al complete standoutfits te vinden!

Aan de voetjes
Aan je voeten draag je natuurlijk fijne slippers of sandaaltjes. Slecht nieuws voor de Birkenstockliefhebbers: dit jaar gaan we voor de wat fijnere modelletjes, met dunne bandjes. Veel platte zolen, dus je hoeft niet op hoge hakken door het zand te ploegen. In alle online schoenenwinkels vind je leuke sandaaltjes die iedere outfit meteen zomers maken. Ga voor een basic model in simpel bruin of zwart of pak uit met Neon details, zoals deze van het merk Cypres.Zonnebril
Een zonnebril is onmisbaar! Niet alleen omdat het zo cool staat, maar ook om rimpels te voorkomen en na zonsondergang je haar achterover te halen. Het zonnebrillenthema van dit jaar is groot, groter, grootst. Je ziet veel op de jaren zestig geïnspireerde modellen, zoals de Jackie Oh van Ray-Ban. Ook de bekende aviatorbrillen zijn nog steeds hip. Nieuw op het gebied van zonnebrillen zijn de spiegelende glazen in allerlei kleuren. Erg retro, maar stiekem ook wel heel cool!

Gastartikel, geschreven door Uit Met Korting