FALL FASHION MUSTHAVES

Ik HOU van herfstkleding! Van het weer wat minder (en dan heb ik het over de wind en regen), maar ik vind de kleding geweldig. Je kunt weer truien dragen, maar blouses en vesten kun je ook over zomer tops dragen. Kijk je mee naar mijn fashion favorieten in de herfst? 

ROK ♥ NEW LOOK

Als eerste deze rok met bloemetjes, deze hebben jullie al vaker voorbij zien komen. Ik vind dat je in de herfst (soms zelfs in de winter) nog prima een rok kan dragen als je er een dikke panty onder draagt. Deze rok vind ik ook niet heel zomers, dus ik draag 'm nu ook nog met plezier. 

PLAID BLOUSE ♥ PRIMARK

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn blouses met ruitjes één van de grootste trends van deze herfst, en ook ik heb er een, namelijk deze van Primark! De blouse is makkelijk te combineren en zit ook heel erg lekker.

UIL TRUI ♥ PRIMARK

Truien kunnen natuurlijk niet ontbreken in de herfst/winter! Toch heb ik er niet veel van, omdat ik me er nooit zo prettig in voel. Toch vind ik deze trui heel erg leuk door de uil die erop staat. Ik kocht 'm vorig jaar december, maar volgens mij zijn er nu bij de Primark ook andere truien met een uil erop, die heel veel op die van mij lijken. 

BLAUWE BLAZER ♥ H&M

Ik hou van blazers! Naast een simpele witte en zwarte heb ik ook deze blauwe blazer. Ik vind deze blauwe kleur (kobaltblauw) heel  erg mooi en ik draag 'm dan ook graag. 

STREEPJES TOP ♥ H&M
SPIJKERBLOUSE ♥ PRIMARK

Zwart/wit was al een trend in de zomer, maar ook dit najaar zie je deze trend veel. Deze streepjes top kocht ik dan ook afgelopen zomer, maar nu draag ik 'm ook nog erg vaak, maar dan met iets erover, zoals deze spijkerblouse. Ik vind deze spijkerblouse verschillen van 'normale' spijkerblouses door het effect wat erop zit, en daarom vind ik 'm zo tof. 

LAARZEN ♥ H&M

Ja, hier hoef ik niet zo veel meer over te zeggen toch? Ze zijn al in meerdere artikels voorbij gekomen en dat is ook wel logisch, want ik ben er dol op! Ze zijn zó warm, ze lopen lekker en ik vind ze heel mooi. Ik merk er totaal niet aan dat ze van de H&M zijn en me maar €25 kosten, love it!

VOGUE T-SHIRT ♥ VOGUE TIJDSCHRIFT {JUNI 2013}
BIKER JACKET ♥ H&M

Mijn Vogue top heb ik niet alleen in de zomer veel gedragen, ook nu in de herfst draag ik 'm met plezier. Maar net zoals met mijn streepjes top natuurlijk wel met iets erover, zoals met mijn nieuwe bikjer jacket van de H&M. 

PARKA ♥ NEW LOOK
SJAAL ♥ PRIMARK

Mijn parka van de New Look heb ik nu zo'n jaar, en vind ik echt de perfecte herfst jas! Ik vind de details die erop zitten ook erg leuk. Ik heb mijn parka de afgelopen tijd vaak gedragen met mijn aztec sjaal, dat vind ik een erg leuke combinatie! 

HANDSCHOENEN ♥  C1000 

Haha, geloof het of niet, maar deze handschoenen komen écht van de C1000! Ze zijn wat te groot voor mijn kleine handjes, maar ze zijn echt heel warm. 

BROEKEN ♥ {van boven naar beneden} H&M, H&M, PRIMARK, H&M

Lange broeken kunnen natuurlijk niet ontbreken in de herfst en winter. Ik ben fan van de €20 broeken van de H&M, daar heb ik ook een paar van. De spijkerbroek helemaal bovenop kocht ik laatst en daar ben ik echt heel blij mee. 

KETTING ♥ PRIMARK

Naast kleding heb ik ook nog twee leuke herfst accessoires. Ten eerste deze statement gouden ketting die ik vorig december kocht bij de Primark. Als ik mijn outfit wat te simpel vind, draag ik deze ketting er vaak bij. 

KETTING ♥ H&M 

Last but not least, deze gouden schakelketting van de H&M! Deze heb ik nog niet heel erg lang, maar ik heb ´m al best vaak gedragen. 

Wat zijn jouw fall fashion musthaves?