MIJN FAVORIETE BLOGS

Naast het bloggen zelf, kijk ik ook op genoeg andere blogs. Ik vind het altijd heel leuk om artikelen te lezen van andere blogs of Youtube video's te bekijken/ Over mijn favoriete Youtubers heb ik al een keer een artikel geschreven en nu zijn mijn favoriete blogs aan de beurt! Die wisselen bij mij altijd, maar op dit moment zijn dit mijn favoriete bloggers, Nicole, Anne, Sarah, Lizzy, Janine en Jennie!

* Als je op de blognaam klikt, ga je naar de blog! *
Alleereerst de blog van Lizzy, zij blogt op Our Favourites. Ze blogt dagelijks over van alles, maar voornamelijk over fashion en lifestyle.  Naast dat ik haar foto's en haar kledingstijl heel erg leuk vind, vind ik haar schrijfstijl ook erg mooi. Ik vind het altijd erg leuk om artikels van haar terug te lezen!

Sarah volgde ik eerst alleen op haar Youtube kanaal (die ook heel erg leuk is!) en toen kwam ik erachter dat ze ook een blog had, die Ultimate Fashion Lover heet. Die ben ik gelijk gaan volgen want, naast video's die ze er opzet, zet ze er ook outfits, reviews en meer artikelen op. De naam van haar blog en Youtube kanaal past helemaal bij haar, want ik vind haar kledingstijl super (ik zou alles zo aantrekken!) en ze is ook zo goed in kleding combinaties bedenken.

Anne Solveig's blog, Anne Solveig, vind ik ook helemaal super! Ik vind lay-outs van blogs erg belangrijk, want als ik de lay-out van een blog niet mooi vind, klik ik meestal snel weer weg. De lay-out van Anne vind ik heel erg mooi, en haar artikelen ook! Ze blogt dagelijks over beauty, fashion óf lifestyle. Ik hou van die afwisseling!

Nicole blogt op Coco Gold. Het is een lifestyleblog, maar de laatste tijd zie je ook veel fashion artikels verschijnen. Nicole's blog is gericht op low-budget, ze is een echte koopjesjager. Daarnaast heeft ze ook hele originele artikels, die ik altijd erg leuk vind om te lezen! Ze deelt ook veel tips met haar lezers, zo zag je laatst bijvoorbeeld een artikel met bloggers tips. Heel erg handig en lief dat ze het deelt :)

Janine kwam ook al voor bij mijn favoriete Instagram accounts, en nu ook weer bij mijn favoriete blog. Haar blog heet 'A Fashion Way of Life'. Ik vind haar foto's altijd zó mooi, zie alleen de foto's hierboven al. Ik vind haar outfits ook altijd heel mooi en daar kan ik ook altijd veel inspiratie van opdoen. Kijk bijvoorbeeld naar de bruine laarsjes die ik heb van de H&M, die zag ik bij Janine en toen heb ik ze gelijk besteld. Dat was een impulsieve aankoop, maar oh wat ben ik er blij mee.

En dan, least, but zeker not least, de blog van Jennie! Oftewel 'Jennie from the Blog'. Ik vind haar outfits ook altijd erg mooi, en ze heeft ook de perfecte foto's. Naast fashion artikelen schrijft ze ook over beauty en lifestyle.

En dat waren al mijn favoriete blogs van dit moment! Zoals ik al zei wisselt dit bij mij altijd, en op dit moment vind ik deze het leukst.

Kende jij deze bloggers al?