MIJN HERFST DECORATIES

Zoals ik laatst al vertelde ging ik in de herfstvakantie samen met mijn moeder en zusje naar de Xenos om wat herfst decoraties te kopen. Ik zag bij verschillende Youtubers hele leukeen handige decoratie filmpjes, en aangezien mijn kamer ook wel wat 'opgeherfst' kon worden, ging ik ook aan de slag. Kijk maar mee naar wat ik deed!

Dit kocht ik allemaal bij de Xenos; een dienblad, kaarsjes (drie ervan had ik al) en andere decoratie dingetjes die ik erg leuk vond. 

En zo zag dat eruit! Ik denk dat het wel voor zich spreekt wat ik ermee heb gedaan. Ik heb eerst wat bladeren op het dienblad gelegd, daarna de rest van de decoratie, en vervolgens heb ik de kaarsen erop gezet. Ik brand nu iedere dag na school wel een kaarsje en dat vind ik er zo leuk uitzien! 

1) Bladeren {neppe} 2) Een glazen fles of pot 3) Herfst decoratie 4) Lijm (eventueel)

Omdat ik nog wat decoratie over had, besloot ik om nog wat leuks te maken. Deze DIY zag ik bij MacBarbie07 op YouTube en ik vond 'm zo leuk dat ik het ook heb gemaakt. De bedoeling is dat je op een glazen pot aan de buitenkant (neppe) bladeren plakt en 'm aan de binnenkant vult met snoep of herfst decoraties (wat ik heb gedaan). Ik heb een poging gedaan tot het lijmen van de bladeren op de buitenkant van de fles, maar hier had ik niet de goede lijm voor dus dit was niet zo'n succes. Daarom besloot ik om de bladeren ook maar ín de fles/pot te doen! En dat ziet er even leuk uit vind ik zelf. Kijk maar: 

Ziet er leuk uit, toch? De pot heb ik naast mijn dienblad staan en de fles op mijn bureau. Ik vind ze er zo leuk en herfstig uitzien, hier ben  ik echt blij mee! 

Het stond niet bij de benodigdheden, maar wat je ook zou kunnen doen als extraatje is deze lint om de pot doen. De lint zat als sluiting om een van de zakken met decoratie spulletjes, maar zo'n lint zal je ook wel kunnen vinden bij de Xenos of de Action bijvoorbeeld. 

Wat vind jij van mijn herfst decoraties?