MAYBELLINE COLOR SHOW BROCADES

Jullie konden laatst al lezen wat ik kocht bij de 50% korting actie bij DA, dat waren onder andere deze twee lakjes van Maybelline uit de Brocades collectie. Het zijn beide hele mooie glitter lakjes, waarvan sommige van jullie misschien denken dat dat meer voor de feestmaand december is, maar niets is minder waar! Ik vind dat je glitter lakjes ook gewoon in de maanden na december kunt dragen, anders is het ook jammer als je het maar een maand in het jaar kunt dragen, toch? Ben je benieuwd wat ik van deze twee lakjes vind? Lees dan snel verder!

Er zitten vier lakjes (in Nederland) in de collectie, waarvan ik er twee heb. Links zie je 219 Foil Flash en rechts heet 220 Knitted Gold. De lakjes bevatten 7 ml en zijn 24 maanden houdbaar en kost €3,99 per stuk.

Foil Flash is een zilveren lak met glitters, maar het is geen normale glitterlak. In de lak zitten kleine en grovere glitters, wat een heel leuk effect geeft op je nagels. Je ziet het niet goed op de foto's, maar als je de nagellak vasthoudt (en je ziet het ook op je nagels!) zie je ook nog een gouden glans.

219 Foil Flash

Dit is de swatch op mijn nagels, ik heb 'm hier twee keer aangebracht. Zoals je kunt zien schijnt ie' dan nog wel een beetje door, dus ik raad je aan om wel drie laagjes aan te brengen.

Dit is mijn favoriet van de twee, 220 Knitted Gold! Deze rosé gouden lak bevat kleinere en grotere, grove rosé gouden glitters. Ik vind de kleuren bij elkaar zó mooi!

220 Knitted Gold

Deze lak dekt wel goed in twee laagjes, zoals je op de foto kunt zien. 

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe lakjes van Maybelline, ze lakken fijn, dekken heel goed (zeker voor een glitterlak!) en blijven lang zitten (bij mij zeker wel zo'n vier dagen). Ook de prijs is heel fijn, maar €3,99! Ik kocht ze met de 50% korting actie dus voor mij waren ze nog maar €1,99 per stuk. 

Als je de glitters wat te overdreven vind om op al je nagels te doen, kun je natuurlijk ook maar één of twee nagels nagels hiermee lakken en de rest in een effen kleur, zoals zwart. Zo maak je je nagels toch wat leuker door het gouden accent. 

Wat vind jij van de Maybelline Brocades lakjes?