Fashion | Outfits van andere bloggers

Voor inspiratie van mijn eigen outfits kijk ik vaak naar outfits van andere bloggers. Sommige van deze outfits vind ik zó leuk dat ik ze opsla, zodat ik er altijd naar kan terugkijken. Het leek me leuk om al deze outfits met jullie te delen. niet alleen zodat ook jullie inspiratie kunnen doen, maar ook omdat deze blogs stuk voor stuk het kijken waard zijn.

Denise volg ik al heel lang, en in al die tijd is er nog geen één outfit online gekomen die ik niet mooi vind! Mijn favorieten zijn met skater skirts, zoals deze twee hierboven. Op deze foto's zie je het niet heel goed, maar Denise combineert de kleur van haar sieraden ook altijd heel goed met de kleur van haar nagels. Die zijn meestal altijd in dezelfde kleur, heel leuk om te zien!

Jennie is de afgelopen tijd ook één van mijn favoriete bloggers geworden. Ze schrijft niet alleen heel leuk en heeft hele originele blogposts, maar ik vind haar stijl ook erg tof. Hierboven zie je er twee van. Ik vind de roze trui zo schattig!

Negin is in korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste bloggers van Nederland, en dat is ook niet raar als je naar haar geweldige stijl én foto's kijkt! Ik vind deze outfit echt geweldig, echt perfect voor een festival of gewoon voor als het warm weer is.

Sarah heeft altijd outfits die ik ook zo zou kunnen aantrekken. Deze outfit droeg ze naar de Dutch Youtube Gathering, hoe mooi?! En het staat haar ook geweldig! Ook heel mooi gecombineerd met de hoed en de zonnebril vind ik ook erg leuk.

Nanne draagt vooral vaak shorts/rokjes en ze combineert het altijd zo leuk. Je zou denken dat met zoveel rokjes haar outfits heel meisjesachtig zijn, maar dat is totaal niet zo. Gecombineerd met een biker jacket en stoere laarzen ziet het er juist heel stoer uit!

Sara volg ik nog niet zo heel lang, maar ze heeft echt een hele leuke blog! Vooral haar outfits spreken me erg aan. Zoals ze zelf al zegt draagt ze 'teveel' Dr. Martens en spijkerbroeken met scheuren en dit is een zo'n outfit ervan. Ik vind het juist erg leuk om outfits met deze items te zien, want hoewel ik ze heel mooi vind, kunnen ze nog best moeilijk zijn om te combineren met andere kledingstukken. In deze outfit heeft ze het gecombineerd met een kimono, dat staat toch super leuk?!

Janine volg ik ook al heel lang, ik heb het ook al meerdere keren over haar blog gehad. Janine plaatst heel veel outfits, en dat vind ik super want ik vind al haar outfits leuk! Ook bij Janine zit er geen één outfit bij die ik niet leuk vind. Ik vind het vooral erg leuk om skater skirts te zien bij Janine, die combineert ze altijd op de leukste manieren.

Om heel eerlijk te zijn, kwam ik net pas per ongeluk bij de blog van La terecht. Wat mij gelijk opviel waren de toffe achtergronden bij al haar outfits, maar ook haar te gekke outfits! Haar outfits zijn erg stoer, maar af en toe zit er ook een iets wat meer lievere outfit bij. Zoals dit jurkje, die ik echt prachtig vind.

Larissa en Tara volg ik ook al een paar jaar. Ik kan altijd zo genieten van hun outfits, want ze zijn altijd zo goed in elkaar gezet. Ook vind ik het leuk om te zien dat de (outfit)foto's door de jaren heen steeds mooier worden. Deze outfit van Larissa is nog niet van heel lang geleden, ik vind 'm geweldig!

Tara haar outfits vind ik ook altijd erg mooi. Dit jurkje staat Tara echt prachtig, en ze heeft 'm ook erg mooi gecombineerd. Laatst konden jullie al zulk soort laarzen zien op mijn wishlist, dus het kan natuurlijk niet anders dan dat ik ze heel mooi vind! De make-up en het haar heeft Tara ook erg mooi aangepast op haar outfit.

De blog van Jamie en Silvy, The Girls Behind The Camera, ken ik nog niet heel lang, maar ik ben blij dat ik 'm heb leren kennen! Ik vind zowel de outfits als de outfit foto's prachtig. De plaatsen waar Jamie en Silvy hun outfit foto's fotograferen zijn altijd zó mooi, daar krijg ik ook altijd zoveel inspiratie van! Ze hebben beide ook een geweldige stijl.

En dan alweer de laatste blogger, Jiami! Zij is met nog maar veertien jaar één van de geweldigste fashion bloggers. Ik ben altijd weer onder de indruk van de combinaties die ze bedenkt qua outfits.

Welke fashionblogger(s) vind jij erg leuk?