Hema buys | schoolspullen 2014/2015

Ik ben er dit jaar wel heel vroeg bij, want ik heb (bijna) al mijn spullen voor het aankomende schooljaar al! Net zoals vorig jaar ben ik naar de Hema gegaan en heb ik daar alles gekocht. Elk jaar wordt de collectie van Hema weer leuker, en ook dit jaar vind ik 'm helemaal geweldig! Je ziet vooral veel pastelkleuren, vrolijke prints en mooie quotes. Het leek me wel leuk om aan jullie te laten zien wat ik zoal heb gekocht, kijk maar mee!

Net zoals vorig jaar begin ik met het allerbelangrijkste: de agenda! De jaren hiervoor had ik ook een agenda van Hema en die zijn ze me heel goed bevallen. Het fijne aan deze agenda is dat er een ringband aan zit (zo kan die nooit kapot gaan). De agenda is simpel, maar ook weer niet al te simpel. Er staan veel leuke quotes en plaatjes in en ook zitten er lege hoesjes in (daar kun je bijvoorbeeld foto's met vriendinnen of van je favoriete celebrities indoen!).

Hier zie je een detail van de binnenkant. Er is genoeg ruimte om in te schrijven voor iedere dag van de week. Kortom: het is een heel overzichtelijke agenda met niet al te veel poespas, maar je kunt 'm zelf veel leuker maken. De agenda kost €6,95.

Ik schrijf bijna altijd met pennen van de Hema, want die vind ik zó fijn. Deze pastelkleurige pennen zitten in de nieuwe schoolcollectie en ik vind ze echt geweldig. Naast dat ze er leuk uitzien, voelen ze ook erg stevig aan (voor zover een pen stevig aan kan voelen) en schrijven ze heel lekker. De pennen waren ook heel goedkoop, ik betaalde voor een pennensetje met vijf pennen maar €1 en voor het andere pennensetje met drie pennen, ook maar €1!

Met vrolijke prints bedoel ik onder andere deze leuke print, ik word er gelijk blij van! Ik weet nog niet precies waar ik dit notitieboekje voor ga gebruiken, maar daar komt vast snel verandering in. Het boekje kost €1,50.

Om eerlijk te zijn heb ik nog kaftpapier van de eerste, tweede, derde én vierde klas over, maar ik kon het toch niet laten om wéér kaftpapier te kopen. Er lagen alweer zulke leuke! Ik kon me nog inhouden en nam daarom twee rollen mee. Eentje met bloemetjes (zo schattig) en een oranje met leuke quotes en figuurtjes. Deze rollen waren ook heel goedkoop, maar €1 per rol!

Ook voor etiketten geldt dat ik er nog veel heb liggen van de voorgaande jaren, maar ook hierbij kon ik me niet inhouden. Ik nam een pakje mee met 12 etiketten en nog een rolletje. Dit zijn alleen al genoeg etiketten voor alle boeken voor het aankomende jaar, maar ja. Oeps. Het pakje met etiketten én het rolletje met etiketten kosten beide ook maar €1.

Ten slotte kocht ik nog twee pakjes met vier schriften, dus ik heb weer acht nieuwe! Schriften had ik wel echt nodig. Ik kocht vier schriften met bloemetjes en ook nog vier schriften met leuke quotes erop, dus ze passen goed bij mijn kaftpapier. De schriften kosten per pakje €2.

Wat vind jij van mijn geshopte schoolspullen? En gebruik jij, net als mij, altijd een agenda?