In de paskamer #3

Gisteren konden jullie al lezen/zien wat ik kocht in Groningen, maar daarnaast heb ik ook andere items gepast. Het enige wat ik kocht was een kimono bij de New Look, maar verder heb ik ook hele toffe (al zeg ik het zelf) items gepast bij de C&A en H&M. Kijk je mee? 

Bij de C&A zag ik heel veel leuke kledingstukken, waarvan heel veel ook nog eens in de sale waren! Toen ik nog op de basisschool zat kocht ik veel van mijn kleding bij de C&A, maar de afgelopen jaren is dat sterk verminderd. Waarom weet ik eigenlijk niet, want er waren echt toffe items! Onder andere dit mintblauwe jurkje met een mooie taille en op de achterkant een strik. Ik vond 'm erg cute, maar ik heb 'm toch niet gekocht omdat ik genoeg rokjes/jurkjes heb voor in de zomer. 

Bij de New Look zag ik deze toffe kimono, dus die moest ik wel even passen. Op de foto's hierboven zie je het niet goed, maar aan de onderkant zitten ook franjes (nou ja, eigenlijk zijn het meer draadjes) wat de kimono extra leuk maakt. De kimono kocht ik wel! 

Vervolgens gingen we naar de H&M. Daar paste ik twee hele leuke kledingstukken, als eerste deze peplum top! Dit was de eerste keer dat ik een peplum top ging passen, want ik was erg benieuwd hoe het me zou staan. En het valt me heel erg mee, want ik vind het wel erg leuk staan! Je kunt zo'n peplum top natuurlijk zo dragen zoals op de foto hierboven, maar je kunt ook een skater skirt eroverheen dragen, zodat je het peplum gedeelte van de top helemaal niet ziet. 

Verder paste ik bij de H&M nog een heel simpel grijs shirt. Simpel, maar het shirt heeft een erg fijne stof en ook vind ik het leuk dat het shirt aan de onderkant wat opgerold lijkt, net zoals de mouwen. Dat maakt het shirt toch gelijk wat specialer! Het T-shirt is wat cropped, maar je kunt 'm nog wel dragen boven een 'normale' (geen highwaisted) broek. Maar het shirt zou ook wel erg leuk staan bij een skater skirt of bijvoorbeeld een maxi skirt!

Welk item vind jij het leukst? En wat is het laatste wat jij hebt gepast?