Gekregen Sinterklaas/Kerst cadeaus

Nu we bijna het nieuwe jaar ingaan en Sinterklaas en de Kerstman het land weer uit zijn, leek het me leuk om mijn gekregen cadeaus te laten zien. Ik heb het maar liefst drie keer gespeeld. Het, omdat ik één keer Sinterklaas heb gevierd met familie, één keer Sinterkerst met vriendinnen en één keer Kerst met bloggers. Alle keren waren heel gezellig! Bij alle keren gingen we lootjes trekken en een cadeautje voor elkaar kopen rond de €10. Ik laat alle cadeautjes willekeurig aan jullie zien.


Bij Sinterkerst wat ik vierde met mijn vriendinnen, kreeg ik deze leuke kaarshouders. Er staat 'Light up my day' op. Wanneer je een kaars brandt, worden deze letters opgelicht. Dat staat vooral heel leuk in het donker. Zo tof!

Bij deze kaarshouders kreeg ik heel veel van deze vrolijke theelichten. Deze kleuren zijn ook nog eens mijn lievelingskleuren, dus je snapt wel dat ik hier heel blij mee ben! Ze ruiken ook nog eens erg lekker.

Bij Sinterkerst kreeg ik ook nog dit mooie lakje met flakies van Catrice. Het lakje heeft de naam '50 Glitterazzi'. Perfect voor de feestdagen of een andere feestelijke gelegenheid. Maar, het kan wel over elke lak. Bij het Kerst vieren met bloggers kreeg ik mijn favoriete foundation van Catrice. Deze had ik ook gevraagd. Ten slotte zie je nog deze mooie lipstick van Essence, die ik ook kreeg bij het Kerst vieren met bloggers. Deze lipstick heet '12 Blush My Lips'. Ik vind het echt een prachtige kleur, die ik zeker weten nog vaak ga dragen.

Het is moeilijk om te kiezen, maar dit cadeau (of eigenlijk: cadeaus) vind ik één van de leukste. Deze twee boeken kreeg ik bij het Sinterklaas vieren met de familie. Jullie kennen misschien de film 'If I Stay' wel (en zo niet, bekijk hier de trailer!), en dit is het boek ervan. Ik heb de film een tijdje geleden gezien, en ik vond 'm zo mooi dat ik ook graag het boek wilde lezen. Naast het eerste boek kreeg ik ook het tweede deel (de titel zie je niet op de foto, maar deze heet 'Where She Went'). Dit is echt heel handig, want ik was na het kijken van de film zó benieuwd hoe het zou aflopen. Ik heb de boeken in het Engels gevraagd/gekregen, dus ik verbeter mijn Engels ook nog eens op. Hieronder een samenvatting van 'If I Stay', voor de gene die er benieuwd naar zijn.

''Een schitterend verhaal over liefde en verlies, en de moed om de juiste beslissing te nemen wanneer je leven letterlijk in je eigen handen ligt. Het leven van de 17-jarige Mia draait om muziek: ze wil graag naar het conservatorium en haar vriend Adam speelt in een populaire rockband. De toekomst ziet er rooskleurig uit. Maar wanneer Mia met haar ouders en broertje een dagje uitgaat, gebeurt er iets waardoor haar leven in één klap verandert...''  

Bij het Kerst vieren met bloggers kreeg ik niet alleen een foundation en lipstick, ook deze Fashionista! Fashionista is mijn favoriete tijdschrift, dus ik was heel blij dat ik deze kreeg.

Bij het Sinterklaas vieren met de familie kreeg ik ook nog een bioscoopbon. Super handig! Ik ga niet heel vaak naar de bioscoop, maar er komt vast wel een leuke film waar ik deze bon voor kan gebruiken. :)

Ten slotte kreeg ik deze DVD samen met mijn tweelingzusje. Super, want The Fault in Our Stars is zo'n mooie film! En nu we de film ook nog eens op DVD hebben, kunnen we 'm lekker vaak zien.


En dat is alles wat ik heb gekregen! Heel veel, vind ik zelf. Ik heb trouwens ook nog chocola gekregen, maar dat is inmiddels alweer op... Oeps.

Heb jij ook Sinterklaas/Kerst gevierd?