Outfit | Grijs jurkje

Deze outfit is alweer van een hele tijd geleden, de bladeren hingen toen zelfs nog aan de boom! De foto's had ik vlak voor mijn 'blogdip' gemaakt, en daarom nog nooit aan jullie laten zien. Aangezien ik de foto's en de outfit wel leuk vind, laat ik ze graag aan jullie zien. Kijk je mee?

Ik draag een grijs jurkje, die ik begin januari (alweer bijna een jaar geleden dus) bij de Primark kocht. Het jurkje heeft zwarte (!) korte mouwen, maar aangezien het erg koud was snap je wel dat ik er een warme jas over aan moest ;). Wat wel wat vervelend is aan het jurkje, is dat hij snel naar boven schuift. Op de foto's vind ik 'm ook net wat te hoog zitten (voordat ik er straks reacties op krijg). 

Deze jas heb ik al eerder aangehad in een outfit (hier). De jas is van mijn zusje, zij heeft 'm een keer bij de Primark gekocht voor maar negen (!!) euro. Verder draag ik mijn favoriete zwarte laarsjes en een leuke statement ketting. Alles komt van de Primark, oh oh. 

jurkje primark
jas primark
ketting primark
panty primark
laarzen primark

Tijdens het maken van de foto's kwamen er veel omaatjes langs die met hun hondje liepen. Eentje bleef staan en vroeg me nieuwsgierig wat ik aan het doen was. Toen hadden we een gesprek over het foto's maken en het weer, zo leuk haha. Ik vind het zo leuk om bij mezelf te zien dat ik bij wijze van spreken één jaar geleden alleen maar in mijn eigen tuin outfit foto's durfde te maken, en ik nu dat overal wel durf te doen. 

Wat vind jij van mijn outfit?